torsdag den 19. april 2018

Nu er det forår - sådan helt rigtigt


Det er nærmest mageløst det, der er sket med vejret siden den kolde, kedelige påske for mindre end tre uger siden.

Det er blevet rigtigt forår, solen skinner, og det lugter af forår, når man kommer udenfor. Alting gror helt vildt, som vil det indhente det forsømte fra marts. Og jeg burde have fri, så jeg kunne passe min have.

De sidste dage har jeg trukket Kamelen med på den samme rute rundt i skoven for at holde øje med bøgen. Der er et specielt sted, hvor den - altså bøgen, ikke Kamelen - springer meget tidligt ud.

I forgårs var der ikke noget at se, men i går, i det skønne, skønne vejr, så underskoven pludselig ud, som om bøgen havde været sprunget ud i flere dage.

Jubijæh!!

Og i aftes efter cykeltur med Gemalen og meget sen aftensmad, gik Kamelen og jeg vores aftenrunde og så for første gang i år flagermus flakse rundt i den lune aftenluft.

Skønt med skønt.

Årets første bøgeblade.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Det er nemlig forår nu, skønt :-)

Birgitte B sagde ...

Det er intet mindre end fantastisk :-) kh. Birgitte

Fruen i Midten sagde ...

Lene og Birgitte: Ja, det er både skønt og fantastisk :-)

www.skøreliv.dk sagde ...

Ja, det er ligefør vi er på mirakelniveau! ❤️

Ellen sagde ...

I dag har vi haft 23°, og for en måned siden havde vi en chillfaktoreffekt på ÷16° - er der noget at sige til, at det hele eksploderer lige nu? Men skønt er det absolut!

Fruen i Midten sagde ...

Maude: Ja netop! Når foråret kommer rullende ganske stille, er det bare dejligt. Når det eksploderer på denne måde efter et langt, koldt tilløb, så er det næsten mirakuløst :-)

Ellen: Nej, der er bestemt ikke noget mærkeligt i, at det hele bare siger 'boom!' Det er skønt og fantastisk - og lidt svært at følge med :-)