mandag den 23. april 2018

Lidt for sære småkager


Jeg ved det jo godt; så snart jeg har været bare en lille smule interesseret i at booke et hotel i Sønderborg eller Sarajevo, så sørger diverse cookies for, at jeg straks belemres med vældigt gode tilbud på overnatningsmuligheder i netop disse byer.

Det er selvfølgelig meget smart tænkt, men godt nok også temmeligt irriterende, når man nu enten har bestilt hotel det pågældende sted eller forlængst opgivet netop den destination. 

Men pyt, værre er det jo heller ikke.

Også pyt med alverdens andre underlige reklamer, der finder vej til for eksempel DMIs hjemmeside på samme grundlag. I øjeblikket oversvømmes jeg med reklamer for gummistøvler og hortensiaer. Det kunne faktisk godt ligne en meget smart afledet effekt af selve vejrudsigten (se dét ville være smart!), men er bare et udtryk for, at mine gamle røjsere trænger til udskiftning, og at nogen har ønsket sig netop en hortensia i fødselsdagsgave.

Lidt værre syntes jeg, det var, da jeg op til jul havde rullereklamer for rollatorer og andre pensionist- og handicapvenlige dippedutter.

- Må jeg lige være her?! tænkte jeg og havde i skyndingen glemt, at jeg havde været inde og finde et fejeblad med skaft til min gamle far.

Men ud over føromtalte fredelige gummistøvler og hortensiaer har jeg lige nu én reklame, der er så - ahem - særpræget, at jeg er glad for, at ingen ser mig over nakken, når jeg er på nettet.

Det er en reklame for - ta dah - KLUNKEVOKS ... !!

Det føles godt nok lidt grænseoverskridende at blive mødt af netop den reklame, når jeg slår op på min Ipad eller tænder for computeren. Men det er sådan, det kan gå, når man er så nysgerrig som jeg, at jeg, når jeg skal finde ud af noget om bredden på mountainbike-styr og så ud af øjenkrogen lige ser 'klunkevoks' stå og blafre som et godt tilbud og så bliver nødt til liiige at se, hvad det dog er.

Det ved jeg så nu.

Til overmål ...


10 kommentarer:

www.skøreliv.dk sagde ...

Haha!... Ja, jeg anede slet ikke der fandtes sådan noget....

Fruen i Midten sagde ...

Maude: Gjorde jeg heller ikke. Men nu ved vi det begge to 😜

Birgitte B sagde ...

oh no! Jeg har godt hørt om produktet (jeg er i afdeling med to kæmpe cykel entusiaster), men jeg har godt nok aldrig googlet det. Heldigvis åbenbart. Hahaha. Kh. Birgitte

Ellen sagde ...

Jeg har også sådan en voldsom lyst til at råbe til maskineriet, at jeg altså HAR booket det hotel/den rejse eller købt/forkastet denne eller hin dims. Jeg råber faktisk også sommetider, men det hjælper desværre ikke ...
Jeg tror, at jeg kan gætte mig til hvad klunkevoks er, men jeg tror egentlig også, at jeg vælger at undlade at google ordet. Eller også gør jeg det på Johns pc :-D

Fruen i Midten sagde ...

Birgitte: Oh yes ;-) Havde du virkelig hørt om det. Det havde jeg ikke, trods mere end tyve års samliv med en cykeltosse. Han ryster på sit hoved og siger, det er noget fis, for det er jo ikke 'dem', man sidder på, så han sværger til buksefedt. Og NEJ!, lad være med at google det ...

Ellen: Ja, så sidder vi der og råber, og hvad nytter det? ;-) Nej, det må du da ikke gøre mod John. Han risikerer jo at pruste kaffen ud over tastaturet, hvis han ganske uforvarende pludselig får smidt sådan en reklame i hovedet.

Lene sagde ...

Man bliver så oplyst ved at læse blogge :-) Nu ved jeg så det, og hvornår jeg lige skal prale med min nye viden er jeg derimod ikke så sikker på ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Man kan aldrig vide, hvornår netop den viden kan være helt fin at optræde med ;-)

Pia sagde ...

Jeg har hørt det før, og der troede jeg, det var en joke. Det er utroligt, hvad der kan sælges.

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Haha, I ved sandelig mange ting, du og Birgitte ;-) Ja, i sandhed utroligt.

Ellen sagde ...

HAHAHA - producenten af klunkevoks hedder Dick :-D
(Jeg åbnede dit link i et incognitovindue og krydser fingre ...)