tirsdag den 8. januar 2013

K-e-d-e-l-i-g-t


Jeg keder mig!

På den januar-triste måde.

Her sker ingenting. Som i overhovedet ingenting.

Ikke forstået sådan, at jeg ikke har noget at foretage mig. Jeg har absolut rigeligt.

Men det er k-e-d-e-l-i-g-t.

På arbejde er der en million hængepartier. Cirka. Hængepartier er per definition kedelige. Ellers var de jo ikke blevet det. Altså hængepartier. Der er ubetalte fakturaer, der skal rykkes for. Lister skal ajourføres. Der skal gøres op og stemmes af. Kedeligt. Det mest sindsoprivende er at være den første til at oprette nye 2013-mapper på den fælles server.

Ikke megen wauw-effekt her.

Zu Hause er det lige så gudsjammerligt kedeligt. Det er kedeligt at pille julepynten ned og pakke den væk. Og støvsuge for grannåle for 227. gang. Det er kedeligt at rydde op og gøre rent. Og det er kedeligt at pudse vinduer. Selv om de trænger. For udenfor er det så gråt og trist, at jeg alligevel næsten ikke kan se forskel. Når bortses fra, at det bliver godt at fjerne alle de fedtede finger- næse og pandemærker, som blev sat på køkkendøren, da vi kiggede på fyrværkeri nytårsaften.

Jeg keder mig så meget, at jeg har taget mig selv i at overveje, i hvilken rækkefølge jeg skal vaske (og tørre) mit vasketøj for at få det sjoveste mønster i fnugfilteret i tørretumbleren ...

Også kedeligt, men hvis jeg nu
vasker røde håndklæder næste gang?

22 kommentarer:

Annemor sagde ...

Vask rødt :)
Mormorklem :)

Rejen sagde ...

hihi, jeg har det ligesådan..;-D

Ellen sagde ...

Eller bland flere farver og vask ved høj varme. Det bliver da spændende at se, hvilken farve der bliver den dominerende ;-)
Skriv en sjov mail til dine kolleger - find et tåbligt billede på nettet og kommenter det.
Gå ind på bøfsiden og få dig et grin over alle de komplet åndssvage oversættelser fra engelsk. Send den sjoveste videre til kollegerne.
Hmmm. Januar ER kedelig. Indrømmet.
Man er simpelthen nødt til at finde på noget.

Pia sagde ...

Sæt musik på og skru op for lyden. Det skal være HØJT, og så syng, hop og dans dig gennem dagen. Arbejdet går som en leg. Jeg vil love for der IKKE bliver kedeligt på kontoret :-) Jeg må tilstå, at jeg ikke bruger modellen på arbejdet, men herhjemme, når de kedelige ting SKAL laves, og jeg har hoppet over længe nok. På arbejdet nøjes jeg med dæmpet musik og synger heller ikke højt, selvom jeg er alene, man ved jo aldrig hvornår det banker på :-)
Det er sket herhjemme, og folk tror jeg har drukket af natpotten.

Anonym sagde ...

smiler,,,, januar er eller kan være kedelig ,,,,, jeg har ikke tid til at kede mig lige i øjeblikket , i morgen tror jeg ikke du keder dig , så har du glemt du kedede dig ;-)

Stegemüller sagde ...

Jeg synes, du har fået en masse gode kommentarer til hvordan du gør januar mindre kedelig. Jeg kan dog ikke anbefale dig at vaske tøjet ved for høje varmegrader.

Jeg synes Pias idé med at skrue op for musikken og hoppe og danse lyder rigtig plausibel. Prøv det, det kan da ikke blive kedeligere end det allerede er.

Madame sagde ...

Jeg tror, vi mangler lys og solskin - så ville alting se anderledes ud :-)

Inge sagde ...

Det lyder da godt nok kedeligt.. :-) Håber du får lavet flotte mønstre i fnugfiltret.. ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Mormor: Eller grønt måske :-) Klem tilbage.

Reje: Det er vist ikke helt ukendt i januar. Men nu får du heldigvis besøg :-)

Ellen: Ja, den er god med dig. Det er ikke sjovt ret længe at vaske ved for høj varme. Med mindre man kan bruge det som undskyldning for at udskifte garderoben ;-) Bøfsiden er en god ide :-)

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Hi hi, jeg ser det for mig :-D Men man har altså lov til at te sig som en tosse på egen matrikel, vil jeg mene. (Donnaen mener så ikke at hende mor skal te sig pinligt overhovedet, men det er en anden sag). Men du har ret; god musik kan gøre underværker.

Jonna: Dejligt (går jeg da ud fra), at du ikke har tid til at kede dig. Jeg keder mig stadig, men nu vil jeg prøve at få lavet de kedelige ting, så jeg kan lave noget, der er lidt sjovere :-)

Stegemüller: Jeg foretrækker altså også Pias råd fremfor Ellens, da jeg ikke har råde til at udskifte alt mit tøj :-) Næh, det burde kun kunne blive bedre :-)

Fruen i Midten sagde ...

Madame: Jeg tror, du har rigtig meget ret :-) Jeg GLÆDER mig til forår og sommer.

Inge: Det ER kedeligt. Håber jeg også. Jeg har både en grøn og en gul vask også ;-)

Lene sagde ...

Lad musikken gjalde ud over det ganske land, det er bare kedeligt med husmorsysler og trivielle ting på arbejde. Jeg vil fluks snuppe ideen med musik og så gå i gang. Om lidt er vi færdige, vi to, med det kedelige :-) God musikdag til dig

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Musik er (næsten) altid godt. Hjemme står Donnaen dog for en meget stor del af lydtæppet, og hun har pt Justin Bieber på hjernen - suk! Heldigvis skal/kan hun ikke bestemme hele tiden, og så kommer der andre toner på suppen ;-)

Kong Mor sagde ...

Kedeligt ja!
Men man kunne jo godt lave noget sjov - bare fordi - og så hygge sig med det!
Inviter til kaffe, gå i rødt tøj en hel uge, bag en spændende kage, eller sådan noget!

Fruen i Midten sagde ...

Kong Mor: Ja, det er vist nødvendigt, hvis jeg ikke skal dø af kedsomhed. Jeg bliver nødt til at finde på noget. Mon ikke det lykkes, hvis jeg gør en indsats ;-)

Susanne sagde ...

Ellers kan du da bare låne opskriften af Ellen og strikke dig et fint lille kaffestel ;o)

NonnasBlog sagde ...

Gråt i gråt, når man kigger ud af vinduet. Du har ret. Trist, trist, kedeligt, desværre.
Læs en god bog, køb/lån nogle DVD´er, meld dig til et kursus , whatever!
Jeg ved godt, at det kan være overspringshandlinger, men de skal til, når vejret er sådan :-)!

Fruen i Midten sagde ...

Susanne: SÅ meget keder jeg mig ikke ;-)

Nonna: Overspringshandlinger er bestemt en god ting, når man keder sig lige så meget, som vejret er gråt. Nu skinner solen, og det virker forunderligt kedsomhedsdræbende :-)

Mia Folkmann sagde ...

Hvad med bolsjestribede håndklæder og rødternede viskestykker? Så kan det dårligt blive meget sjovere (nå jo, husk altid en postkasserød sok, så det hele får et skær af rosa... ti hi)

Fruen i Midten sagde ...

Mia: det ville i hvert fald se sødt ud ;-) Den røde sok er det ikke de, ægtemændene putter i vaskemaskinen for at slippe for at skulle ordne vasketøj?

Lone sagde ...

Det var kedeligt :o)
Håber dagen bragte mere morskab, som den skred frem.

Fruen i Midten sagde ...

Lone: Det har jeg faktisk glemt, så der skete nok ikke noget særligt spændende ;-)