onsdag den 25. juni 2014

En anelse mentalt fraværende


Lige så tomt, som der er her på bloggen, lige så fyldt er der i mit hoved.

Så tomt, at bloggen ifølge Liv blev helt væk igår ... ? Sært, men egentligt ikke overraskende. Stilheden taget i betragtning.

Virkeligheden fylder.

Ikke sådan den virkeligt håndgribelige virkelighed.

For på den front sker der ikke en pind.

Det er på det mentale plan, der er gang i den.

Der er familiemedlemmer, der fejler sære ting. Der er noget skolebøvl, som fylder. Der er nogen, der pludselig ryger på hospitalet og gør os andre forskrækkede. Og endelig er der en, der skal have skiftet batterier. Og det er ikke bilen, jeg mener.

Det bør være ren rutine, og som ukuelig optimist regner Gemalen da bestemt med, at han selv kører hjem fra hospitalet i morgen.

Jeg håber, han har ret.

Imens fjumrer jeg rundt og opfører mig temmelig distræt.

Og glemmer hund, barn og aftensmad.

Eller, det bliver nok det næste.

For ind til videre har det - trods alt - mest været i småtingsafdelingen. Især glemte nøgler og glemte briller.

Men irriterende nok endda.

Værst forleden, hvor jeg glemte at lægge mine kontorbriller ned i skuffen, før jeg gik hjem. De sad oppe i håret og blev lagt i bilen, da de blev byttet ud med solbriller. Brillerne bliver dernæst glemt i bilen, og næste dag cykler jeg på arbejde. Uden briller og uden tasken med de ekstra briller. For den glemte jeg lige ...

- En dag glemmer du dig selv, siger Gemalen hovedrystende, når min distraktion når nye højder.

Jeg håber, han - på det punkt - tager fejl.12 kommentarer:

Lene sagde ...

Håber du snart får ferie, for det der er tegn på alt for meget at tænke på. Jeg kender det, men modsat dig har jeg ingen hjemmeboende børn og trækker indimellem stikket, så vi lever af købemad og hurtige løsninger og så smider jeg mig på sofaen med en bog. Jeg har ikke tid, men tiden er alligevel givet godt ud.

Inge sagde ...

Jeg håber ikke du glemmer dig selv alt for langt væk.. :-)

Ja som Lene skriver, det lyder som om du snart trænger til ferie og afslapning, håber ikke det varer så længe får du i det mindste kan trække arbejdsstikket nogle uger.

randiglensbo.dk sagde ...

Sådan er det, når man har alt for meget at tænke på. Jeg har selv en rem af huden for tiden, så jeg forstår dig godt!

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Jeg ved det godt, og der er da heldigvis også kun 2½ uge til ferien :-)

Inge: Næh, det vil ikke være godt, hvis jeg bliver helt væk for mig selv ;-) Ferien er inden for - næsten - rækkevidde, heldigvis.

Randi: Ja, det er. Jeg håber for dig, at det alene er jeres - gigantiske! - renoveringsprojekt, der trækker tænder ud ?

Ellen sagde ...

Hvis denne 'nogen', der er røget på hospitalet, er din mand, kan jeg da godt forstå, du bliver en anelse distræt og/eller fraværende!
Pas i det mindste godt på dig selv, hvis du ikke rigtig kan passe på andre lige for tiden. Ingen kan bruge, at du går ned med flaget.
Varme tanker herfra.

@ sagde ...

Arj men der er du jo - omend sådan en lidt skygge-agtig klon af dig selv. Men det er der jo rigtig mange gode grunde til, kan jeg forstå.
Hvis Kamel og Donna føler sig forladt, er de velkomne her. Jeg kan, på en god dag, koge lidt havregrød og altid hente pizza naturligvis. Nåja. Lad os bare være 'large' - du kommer også bare forbi, med eller uden briller. Ingen smalle steder. Og se så lige at få genoprettet balancen. Det andet der er ret kedeligt i længden (også i korten faktisk).
Tante-kram ♥ Liv

Mette sagde ...

jamen kære frue, håber du snart får ro på så balancen kommer igen - altså sådan på det hele. De 2½ uge til jeres ferie skal nok flyve afsted.

Pia sagde ...

Det er ikke nemt at tænke klart på alle fronter, når man er presset, som du tydeligvis er. Man er nød til at skære ned på nogle ting for at nå det der SKAL nås. Pas på dig selv. Mange tanker herfra.

Donald sagde ...

Nåda! Pyha!ja! - Aha! Altså: jeg er ikke den eneste, der somme tider tænker på noget helt andet :)

Anonym sagde ...

I trænger til ferie... så ganske afgjort... håber at du holder godt fast i dig selv for lige nu er der da vist ingen andre der magter at overtage den tjans...

Fruen i Midten sagde ...

Ellen: Næh, 'nogen' er min far. Gemalen skal 'bare' have skiftet pacemaker. Men selv om det bør være ren rutine, kan det godt give lidt bævrende underlæbe alligevel. Tak :-)

Liv: Tusind tak for tante-kram! De er bare de bedste ;-) Jeg håber virkelig, at dit søde tilbud ikke bliver nødvendigt at benytte. Gemalen skulle meget gerne komme hjem igen i dag eller i morgen. Men det er altid godt at ha' - dit tilbud altså :-)

Mette: Tak, det håber jeg også :-) Ja, de uger vil formentlig forsvinde lynhurtigt. Jeg håber dog, at jeg når lidt op i omdrejninger inden, så jeg kan være bare lidt på forkant.

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Næh, og det værste er så, når man ind i mellem holder helt op med at tænke ... Håber at få Gemalen hjem i dag eller i morgen, og så glider det hele nok lidt nemmere igen. Tak :-)

Donald: Næh, det er du absolut ikke :-) Mon ikke det er ret almindeligt, at når det hele blive sådan lidt 'pyh', så vandrer tankerne?

Overlever: Det gør vi - så afgjort :-) Jeg prøver, og så svipser det lidt med detaljerne. Men det må der så blive rettet op på en anden dag ...