søndag den 24. april 2016

Succes på kamelsk


Da den lokale hundepension i påskeferien annullerede mine fremtidige reservationer for Kamelen, var jeg pludselig mere på den, end jeg brød mig om. For hvad nu med vores sommerferie? Og konfirmationen på Sjælland på Store Bededag for den sags skyld. Skulle det hele aflyses, fordi vi ikke kunne få Kamelen passet?

Noget måtte gøres. Og da ingen, jeg kendte, havde en god ide, var der kun én ting at gøre: At google.

Og google lidt mere.

For 'privat hundepasning Midtjylland' var ikke det, der gav flest hits.

Faktisk ikke et eneste.

På et tidspunkt fik jeg dog skrevet en brugbar søgekombination og havnede på en hjemmeside, hvor en dame skrev, at hun passede hunde i sit eget hjem på de samme præmisser som hun passede sin egen hund.

Det lød næsten for godt til at være sandt.

- Og hvis det endelig er sandt, så er hun nok forlængst fuldt booket for sommerferien, tænkte jeg, en anelse mismodigt.

Men jeg kontaktede da damen på mail for at kunne sige til mig selv, at jeg i det mindste havde prøvet ...

Det skulle vise sig at være ulejligheden værd. For damen havde plads og ville gerne passe Kamelen i sommerferien. Ligesom hun gerne ville passe hende et par dage i forbindelse med Store Bededag.

Vi enedes dog om, at det ville være en god ide, hvis Kamelen og jeg kom på besøg, så vi kunne se hinanden an, før vi besluttede mere.

Derfor kørte Kamelen og jeg sidste weekend mod vest. Forbi Herning og Videbæk og så til venstre mod Skjern og til højre og næsten til Lem. Helt der ud, hvor der er meget højt til himlen - og en landlig hørm af gris. Førstnævnte er en permanent fornøjelse, mens sidstnævnte heldigvis var af forbigående karakter og skyldtes gyllespredning.

Damen stod parat med sin hund, og vi blev budt indenfor og hurtigt gelejdet udenfor igen i haven på den anden side af huset. Og her tumlede de to hunde så rundt og fandt efter den indledende ophidselse hurtigt ud af, at de faktisk syntes vældig godt om hinanden.

Historien kort er, at Kamelen blev afleveret til pasning torsdag aften og hentet hjem igen lørdag eftermiddag.

Og hun havde haft det godt.

Så godt, at hun da var vældig glad for at se mig, men ikke mere interesseret i at komme hurtigt hjem, end at hun stadig løb glad rundt i haven og efterfølgende smed sig ned på stuegulvet ved siden af sin nye bedste ven, mens jeg fik en kop kaffe, og damen berettede.

At Kamelen havde haft det godt, vidste jeg allerede, for damen er ivrig facebook-bruger og havde spurgt, om hun måtte poste billeder og tekst om Kamelen, så jeg havde set adskillige billeder plus et par videoklip plus tekstopslag om de forløbne to døgn.

Således vidste jeg, at Kamelen den første nat havde vækket alle, da hun var skvattet ud af sengen. Ja, der lå hun nemlig og gassede sig som en anden prinsesse på ærten. Og jeg havde set et temmelig grinagtigt billede af de to hunde, der som et par charterturister slikkede sol liggende på hver sin liggestol i haven.

Altså ren succes. Vi har sommerferiepasningen på plads. Alle er glade.

Og nu må jeg så prøve at forklare Kamelen, at her i huset må hun ikke sove i sengene ...


Jeg har ikke spurgt om lov til at bruge billedet af
charterturisterne, så jeg nøjes med et link.

(Så får den gode dame også lidt velfortjent reklame).

17 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor er det det dejligt at du fandt den pasningsordning. Jeg kan se alle billederne på nethinden, men har alligevel været forbi FB. Camillas hunde elsker også disse menneskevaner og leg med andre hunde. Man kan tydeligt se på hundene, når de møder en af deres legekammerater. Jeg er sikker på Kamelen glæder sig til sommerferien :-)

www.skøreliv.dk sagde ...

Ja, det er da win-win! Godt du fandt en løsning!

Ellen sagde ...

Hvor heldig har man lige lov at være? Det er hermed med syvtommersøm bekræftet, at intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Den søde dame er en 100 gange bedre løsning end den anden hundepension.
Men en hund - eller to - i sengen? Uhauha, men det må damen jo selv om ...
En anden gang, I er på Sjælland, må I da meget gerne kigge indenfor. Jeg ved dog godt, at vi ikke bor lige hvor I kører forbi, men det kan vel løses :-)

@ sagde ...

Fryd fryd fryd - og gammen! *og amen* fristes jeg (næsten) til at skrive. Hvor er det bare skønt - for jer alle!

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Om Kamelen glæder sig til sommerferien, ved jeg ikke, men jeg glæder mig til at kunne aflevere hende og tage på ferie med fred i sindet. Nogle menneskevaner er jo også voldsomt hyggelige :-)

Monster-Mor: Det er noget så dejligt :-)

Stegemuller: Kamelen kan heldigvis med de allerfleste andre hunde. Men derfor er det alligevel rart, når kemien i den grad er i orden. Tjah, som Ellen skriver, det må hun heldigvis selv om, og Kamelen syntes bare, det var skønt :-)

Fruen i Midten sagde ...

Ellen: Så heldig, håber jeg :-) Og ja, det er den helt ideelle løsning. Ja tak, jeg vil meget gerne besøge jer i den stråtækte, men dette var en ud og hjem samme dag-tur, så derfor. Men en anden gang :-)

Liv: Ja, og amen. Lad os bare sige det. Det er skønt for både to- og firbenede :-)

Birgitte B sagde ...

Hvor dejligt for jer. Så er der også ro i hjertet, når man har det på plads og hunden helt åbenlyst nyder det. Kh. Birgitte

Mette sagde ...

Åh, hvor dejligt I fandt eller du fandt en rigtig go' pasning mulighed til kamelen:) Så du kan slappe ordentlig af når I er på ferie. Ser så hyggeligt ud på billedet også dem hun puttede på fb:o)

Lene sagde ...

Skønne billeder af de to hundevenner, selv om jeg ville betakke mig for hunde i sengen ;-) Godt at I nu har ro i sinde. Og så griner jeg lidt af Kamelen, der sover så godt at hun dratter ud af sengen.

Fruen i Midten sagde ...

Birgitte: Det er nemlig så dejligt :-)

Mette: Det bliver så skønt ikke at skulle tænke på, om Kamelen har det godt. Ja, der er nogle ret både fine og hyggelige billeder :-)

Lene: Jeg er heller ikke til hunde i sengen, men Kamelen har helt sikkert nydt det (nærheden formoder jeg). Det må være derfor, hun har sovet så godt, at hun trillede ud af sengen :-)

Inge sagde ...

Fedt at du ikke gav op, og endte med at finde den perfekte pension til jeres Kamel.. :-)
Kameler skal sove på gulvet, så falder de heller ikke så langt.. :-)

Anonym sagde ...

Skønt med happy ending på denne situation - lyder som en rigtig god løsning for Maddie og for jer.
Sjovt at få se billeder af den lækre hund i vigør.

Fruen i Midten sagde ...

Inge: Det er nemlig dejligt. Du har helt ret; Kamelen triller temmelig ofte ned fra sin (hunde-)madras, men det er en trille-proces og ikke et fald, der vækker resten af huset :-)

Monica: Ret så skønt, ja :-) Tak :-)

Laika sagde ...

Hvor er det skønt med sådan en god hundepasser. Kamelen finder hurtigt ud af hvor hun må ligge i sengen og hvor hun ikke må. Hos os må hundene gerne være i sengen, men hos datteren som passer dem når vi er på ferie, må de ikke. De prøvede kun en gang på at komme op i sengen, men fandt ud af det var et no go der. Siden har de ikke prøvet, men de elsker stadigvæk at blive passet der:)

HelleA sagde ...

Hvis jeg var kamelen, ville jeg gå og glæde mig heeeeelt vildt til min familie skulle på ferie, så jeg kunne blive forkælet og nyde livet i plejefamilien :)

Tina Liel sagde ...

Hvor skønt at fandt en løsning og endda sådan en god en. Ved fra en veninde hvor svært det kan være at finde ordentlig hundepasning. Og kamelen ser da også dejligt tilfreds ud der på solsengen med hans nye hunde ven ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Laika: Det er nemlig skønt :-) Ja, de fleste hunde er jo udmærket klar over, at der gælder forskellige regler forskellige steder. På samme måde, som Kamelen udmærket ved, at hun får lov til flere ting, når hun er sammen med mig end med Gemalen ;-)

Helle: Ja, hvis hun besad den slags menneskelige evner, ville hun givetvis :-) Nu er det bare mig , der glæder mig over, at jeg kan glæde mig til ferien. Og det er en ret rar fornemmelse.

Tina: Det er nemlig så dejligt :-) Ja, det kan være rigtig svært. Og jeg tror, at jeg var heldig at finde hende her lige nu, for jeg kan se, at hun pludselig får rigtigt mange henvendelser. Også fra folk lang vejs fra. Så nu er jeg dobbelt glad, fordi jeg nåede at booke plads til Kamelen i sommerferien :-)