torsdag den 8. maj 2014

Ting jeg ikke forstår på en torsdag


Altså indrømmet, der er jo en del ret mange ting, jeg ikke forstår. 

Men lige her i dag torsdag, en god uge inde i maj, funderer jeg især over

* Hvorfor min bil bliver ved med at stinke af pizza i dagevis, når det kun tog 3½ minut at køre hjem med dem; pizzaerne altså?

* Hvorfor jeg altid hælder så meget kaffe i mit krus, at der ikke helt er plads til den ønskede mængde mælk?

* Hvorfor min mobil nægter at tage lilla billeder? Det er jo ikke okay med et blåt billede, når jeg skal bruge et lilla.

* Hvordan det går til, at jeg ganske ofte finder Kamelens efterladte visitkort rundt omkring i haven, når nu alle bedyrer, at de da så sandelig samler op efter hende?

* Hvordan jeg på trods af de samme rutiner er i stand til igen og igen at drysse husnøgler, bilnøgler, mobil og pung rundt omkring, hvor jeg ikke kan finde dem?

* Hvorfor Gemalen bliver ved med at hidse sig op over min ovennævnte mangel på orden, når han selv har præcis samme hyr med præcis lige så forsvundne effekter i præcis de samme kategorier?


Og så er der lige en enkelt ting, jeg nok slet ikke ønsker svar på:

* Hvordan det lader sig gøre at besvare et opkald på mobilen på vej ud på toilettet. Og lidt senere igen forlade toilettet, mens man stadig snakker. Uden at mobilen på noget tidspunkt har været på højtaler. (Ja, det kan jeg nemlig (også) høre gennem papvæggene her i Verdensfirmaet)?

Åh ja, sådan er der så meget. Måske skulle jeg bare koncentrere mig om den lagerliste?

Se: Igen for lidt mælk!


25 kommentarer:

Inge sagde ...

Der er mange ting vi ikke forstår, nogle af dine forstår jeg heller ikke.. :-) men i forhold til for lidt plads i kaffekoppen, så kan jeg anbefale at starte med mælken, og fylde efter med kaffen.. :-)

Ellen sagde ...

Øv, Inge kom først, for det var lige præcis også mit forslag til et af livets store problemer, der trods alt er ret nemt at løse :-)
Netop rødt og lilla synes jeg tit er en stor udfordring for kameraer. At løse problemet er noget med manuelle indstillinger, hvilket ikke alle har det helt godt med.
Mht. nøgler kunne du måske brænde et passende bibelcitat af, næste gang der bliver grumlet af dig: "Du ser splinten i din broders øje, men ikke bjælken i dit eget" ;-)

Anonym sagde ...

Uh ja, livet er fuldt af små og store spørgsmål - mange af dem må vist forblive ubesvarede :-)

Fruen i Midten sagde ...

Inge: Er prøvet. Så er der bare ikke helt plads nok til den ønskede mængde kaffe ;-)

Ellen: Nu er det jo bare min gamle Iphone, så det ... En gang vil jeg ha' et rigtigt kamera (be' om). Hvis jeg brænder et bibelcitat af, besvimer han garanteret. Men så skal jeg selvfølgelig heller ikke høre på ham så længe ;-)

Randi: Du har ganske ret: Visse spørgsmål har det bedst med at forblive ubesvarede ;-)

Annemor sagde ...

til kaffe og mengder - større kopp :)
Nøkler er det verre med og de gjenfinnes på de underligste steder, f.eks. i skoen eller et annet merkelig ikkeanbefalelsesverdig oppholdssted for nøkler.
Har ikke Iphone og klarer fint både blått og lilla med med mobilkameraet :)
Spørsmål trenger ikke alltid svar, ikke alle og ikke alltid, nei da.
Klem :)

Annemor sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ellen sagde ...

Det forklarer jo alt, hvis du har en iPhone ;-) De har aldrig været kendt for at være gode til billeder og er i det hele taget stærkt overvurderede (sorry) - prøv næste gang en Samsung, fx - det er kanongodt. Eller et Lumix TZ60 - det er bare godt og alligevel til at betale.

Mette sagde ...

Ha ha ha ha... Det sidste fik mig til at grine meget højt. Det med kaffen magter jeg heller ikke... :)

Fruen i Midten sagde ...

Mormor: Haha, ja måske er en større kop svaret :-) Nøgler burde burde komme, når man fløjter! Ang Iphone, se Ellens næste kommentar. Hun har nok ret, desværre. Næh, nogle spørgsmål skal man ikke have svar på. Klem tilbage :-)

Ellen: Hehe, jeg har jo læst, hvad du tidligere har skrevet om Iphones. Og da jeg ikke er nogen udpræget mærkehaj (kun lidt ;-) ), kunne jeg godt finde på at ønske mig en Samsung næste gang.

Fruen i Midten sagde ...

Mette: Selv haha :-) Det trøster mig lidt, at du heller ikke kan finde ud af at dosere kaffe og mælk :-)

Stegemüller sagde ...

Jeg bøvler også lidt med kaffen og mælken, fordi jeg som regel skænker kaffen op først. Nu vil jeg så prøve at starte med mælken i stedet.

Jeg er nu ret vild med iPhone som telefon betragtet, bruger den ikke som kamera.

Tina Liel sagde ...

Ha ha kender helt sikkert nogen af disse spørgsmål og manglende svar..... Det sidste er nu det bedste ;-)

A + K = ♥ sagde ...

Haha, tror det er en forbandelse, det med bilnøglerne, briller, og pungen ikke mindst - var sikker på, jeg havde tabt den (IGEN!) her den anden dag på vej fra handletur(på den der: "Jeg går ned i Rema og spørger om de har fået den indleveret"-måde).. Viste sig naturligvis jeg havde lagt den i køleskabet.
Burde have støttepædagog!

- Anne

@ sagde ...

Oh my, Midterfrue. Det er simpelthen alt for mange spørgsmål på en træt torsdag. Kom igen på mandag, ikke?
Forresten ja, lad os lave et lidt længere min-træf næste gang :o)

Lene sagde ...

Man kan hurtigt komme i det filosofiske hjørne, især hvis man skal have lavet noget andet :-)
Det sidste spørgsmål: det var garanteret en mand, der gjorde det, det var ikke et svar, men en konstatering :-)

Susanne sagde ...

Jeg putter altid mælk i først. Nogen gange i rigelige mængder, og så varmer jeg det i microovnen, inden kaffen bliver tilsat :-)
Nu håber jeg ikke, at fredagen vælter alt for mange voldsomme spørgsmål ned i dine tankerækker.

Fruen i Midten sagde ...

Stegemüller: Det skal da så blive spændende, om det gør en forskel for dig at putte mælk i først :-) Jeg får bare for meget mælk ... Iphonen er da også lækker! Men som kamera er i hvert fald de lidt ældre modeller ikke helt gode.

Tina: Ja, hvem gør ikke det? Hehe, det bedste - eller det værste ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Anne: Velkommen forbi :-) Haha, i køleskabet! Måske har du ret i det med forbandelsen. Jeg var også ude at køre en ekstra tur efter glemt pung forleden efter hvalpetræning. Den lå hjemme under hundesnoren. De eneste ting - ud over hund - som var kommet med ind. Det havde jeg bare glemt en halv time senere ...

Liv: Ja undskyld, det er egentlig ALT for meget her sidst på ugen ;-) Jo, lad os det :-)

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Hehe, du har helt ret. Både med det filosofiske hjørne og med, at det - selvfølgelig - var en mand :-)

Susanne: Det er altså også bare godt; sådan en gang varm mælk :-) Næh, alt for mange så voldsomme spørgsmål kan man ikke holde til flere dage i træk ;-)

monica sagde ...

ejmen altså - Kierkegaard go home!! :)
Lagerlister kan altså også få mange ikke-lager-relaterede tanker frem i mit hoved...
God weekend!!
Kommer der snart flere billeder af Kamelen?

Fruen i Midten sagde ...

Monica: Ja, det er sært, som ens tanker kan vandre ;-) Tak i lige måde. Jo, mon ikke der snart kommer flere billeder af Kamelen. Hun er ganske vist ikke så hvalpe-nuttet mere, men ligner faktisk en rigtig hund efterhånden ..

Pia sagde ...

Man kan også drikke kaffe helt uden 'tilsætningsstoffer' så erproblemet løst for altid ;-)
Resten har jeg ingen gode bud på.

Annette sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Annette sagde ...

Så fik jeg rettet fejlen....

Jeg har ikke læst alle kommentarerne igennem og ved derfor ikke, om du har fået gode og givende svar på livets (dine) store og filosofiske spørgsmål.

Men rent bortset fra det, så har jeg stornydt at læse om livet med Maddia gennem det sidste måneds tid. Endelig ikke sådan at forstå, at din blog var trist (aldrig) før Maddie kom ind i billedet, hun har bare tilført bloggen en ekstra dimension.

Pokkers også, at der er et stykke vej mellem Holland og det midtjyske ellers kunne jeg godt have sat nogle blå flasker af på din trappesten. Vi har en del (tomme) blå flasker stående i kælderen ventende på, at en eller anden (nok mest mig) husker at tage dem med til glascontaineren, men de er så fine, så jeg lader som om jeg glemmer dem gang på gang. Når det skal gå rigtig vildt til i forbindelse med en eller anden festivitas hernede, så drikker hollandske damer af en vis alder et glas sødt hvidvin og vi fandt for nogle år siden en sød hvidvin i blå flaske ved grænsen, derfor.

Jeg blev helt blød om hjertet, da jeg læste, at jeg ikke er den eneste, der glæder sig helt vildt og ustyrligt, når bøgen er sprunget ud. Jeg har endda udbredt mig til husbond om, at Danmark sender ny udsprungne bøgegrene til Norge. Gad vide,om man mon stadig gør det, for jeg tror at det var noget jeg hørte da jeg gik i skole og det er jo et par dage siden.

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Ja, det kan du jo have ret i. Men jeg kan bedst lide kaffe med mælk i og drikker det kun uden i nødstilfælde :-)

Annette: Tjah, skal ikke bare sige, at de fleste spørgsmål stadig bare er ret åbne ;-) Tak, man kan vist også roligt sige, at Kamelen har givet hele vores liv en ekstra dimension! Ja, det er da ærgerligt, ellers kunne vi da lige komme forbi og hente dine blå flasker. Måske betyder bøgen mere for den danske nationalsjæl, end vi lige går og er klar over. Historien om bøgegrene til Norge kender jeg slet ikke, så det kan jeg desværre ikke svare på.