fredag den 23. maj 2014

Ting jeg ikke forstår på en torsdag II


Jaja, jeg ved det godt.

Det er ikke torsdag. Det er fredag.

Men hvis jeg tænkte tankerne allerede igår, så det kan godt undskyldes at skrive torsdag. Synes jeg. Og nu er det jo heldigvis mig, der bestemmer. Så derfor. 

Lige her og nu på denne torsdag, som i virkeligheden er en fredag, kunne jeg godt bruge en forklaring på:

* Hvorfor arrangementer altid falder sammen? Nu er der sket sådan cirka nada i to måneder, mens de to kommender weekender begge er besat med dobbeltbookninger og ender, der bare ikke helt kan nå sammen.

* Hvorfor man lægger konfirmationer på netop denne årstid? Jeg må (igen-igen) vælge mellem at smelte i nylonstrømper eller flashe vinterhvide asparges-ben.

* Hvorfor jeg ovenikøbet har slået skinnebenet, så jeg nu har et aldeles usmukt blåt mærke med gul-grønne undertoner?

* Hvorfor det er min pligt at huske, at Gemalen i god tid skal tjekke, at han har passende, rent og nystrøget tøj at tage på til fest?

* Hvorfor jeg altid, når tingene hober sig op, rammes af forhåndsstress og derfor farer forvirret og småhysterisk rundt i stedet for at sætte mig ned, lave en plan og så følge den?

* Hvorfor jeg vælger at overspringshandle - som lige nu - i stedet for at foretage mig noget, der kunne bringe stressniveauet ned?

Og så må I ellers have mig undskyldt. Jeg skal bruge lidt tid på at løbe rundt i små forvirrede cirkler.

12 kommentarer:

Mette sagde ...

Håber du er holdt op med at løbe:) Og jeg forstår heller ikke hvorfor alting skal være på samme tid.... Ha en dejlig weekend:)

Fruen i Midten sagde ...

Mette: For nu ja, men det skal nok komme igen, når jeg ser Donnaens huskeliste! Ja, er det ikke bare ærgerligt, når nu så gerne vil med til det hele. Tak i lige måde :-)

Stegemüller sagde ...

Det er rigtigt, at alle de spændende ting altid falder sammen. Faktisk kunne jeg i morgen have deltaget i hele tre spændende arrangementer vedrørende slægtsforskning, men jeg måtte jo vælge bare et af dem. Dagen i morgen synes altså at være en særdeles populær dag :-)

@ sagde ...

Måske har mærket på skinnebenet noget med kamelen at gøre? Eller det der løben rundt i ufine cirkler?
Det med gemalens tøj må han altså virkelig selv finde ud af. Virkelig!
Nåmn. Ha en god overstået torsdag og næsten-noget-tilbage-fredag-aften :-)

Lene sagde ...

Håber du nåede det du skulle nå og nyder weekenden :-)

Ellen sagde ...

* Murphy
* Der findes masser af pæne lange bukser, der sagtens kan bruges
* Se ovenfor
* Men will be men will be men ...
* Her kan jeg ikke hjælpe
* Women will be women will be women ...

Hav en god weekend trods alt - og en god fest :-)

A + K = ♥ sagde ...

Haha. Jeg har sgu også altid blå mærker, sidst efter lige at have banket låret ind i et bar bord. Typisk.

- Anne

Fruen i Midten sagde ...

Stegemüller: Ja, det er lidt øv, ikke? Jeg håber, du valgte er rigtig godt og spændende arrangement, når du nu måtte gå glip af to andre.

Liv: Kamelen giver - trods alt - ikke blå mærker på skinnebenene ;-) Jeg tror, det bare må tilskrives dårlig motorik. Gemalen er vist desværre blevet for gammel at opdrage på (men tro ikke, at jeg ikke prøver ;-) ). Tak. Jeg håber, du havde en god weekend, selv om du vågnede op og var lidt blank her til morgen.

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Vi nåede det allermeste, og havde ind i mellem tid til at falde om i en stol og nyde solen :-)

Ellen:
* Givetvis
* Ikke en mulihged
* Se ovenfor
* Så rigtigt
* Ærgerligt, kunne ellers bruge et godt råd
* Vist også meget rigtigt ...

Tak og tak. Kan se, I havde en dejlig søndag :-)

Anne: :-) Ja, er det ikke bare møg-irriterende?

Pia sagde ...

Jeg synes man når mest, når man har travlt, men man kan altså også blive for presset, og så er det gangene i de små cirkler bliver slidt godt.
Der findes også selvbrunercreme. I mine meget unge teenagerår, skulle vi til gymnastikopvisning og vise bare ben. Vi var nogle tøser der splejsede om noget selvbruner, og jeg siger dig vi var stribede på benene til den store dag.
Du nåede helt sikkert det vigtigste :-)

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Haha, jeg har aldrig brugt selvbruner, af skræk for præcis det, du der beskriver ;-D Ja, jeg nåede netop det vigtigste.

Østfronten sagde ...

Altså, de dér mænd. Jeg ville lade det være op til ham selv at sørge for rent, pænt og passende outfit. Og så undgå at blive fanget på billeder sammen med ham fra dagen, hvis det viste sig, at det eneste rene tøj var grå sweatbukser og falmet t-shirt! (Barnet derimod er en HELT anden historie!)