fredag den 27. juli 2012

En brat opvågnen


Det var ellers gået så godt.

Turen hjem fra ferie forløb stort set glat, og vi nåede det midtjyske ved elleve-tiden torsdag aften. Huset stod, og efter at have åbnet de fleste døre og vinduer for at få lidt nattekølighed ind, faldt familien omkuld og sov som sten den ganske nat. Efter veloverstået morgenmad med ferien-er-slut-basser var det tid at underrette Donnaens morforældre om vores vellykkede ferie og ditto tilbagekomst.

- Riing, blip, hallo, bip blip, ..., hallo?, lød det i den anden ende, da Mormor tog sin telefon.

I stedet for at sidde hjemme og nyde dagens anden kop te var Mormor nemlig med toget på vej til København..

- ..for Morbror M har det rigtig dårligt.

Efter en forvirret samtale med adskillige udfald, aftalte vi, at jeg skulle snakke med Morfar.

Som kunne fortælle, at Morbror M forleden var drattet ned fra sin kontorstol og nu lå på Riget. Med store huller i hukommelsen.

Efter at have været i København bah-buh bah-buh, var morforældrene taget tilbage til det sydjyske. Nu håbede man på udskrivning, og derfor var Mormor taget afsted igen for at slå en klo i Morbror M og bringe ham med sig tilbage til rekreation i det fredelige Jylland.

...

Skal lige love for, at vi blev bragt tilbage til virkeligheden!

Især da bulletinerne i løbet af dagen ændrede sig til det værre. Ingen udskrivning, men ophold på Riget weekenden over. Mandag vil man så teste videre.

Det bliver en lang weekend.

7 kommentarer:

Ellen sagde ...

Øvda - ja, sikken en alt for brat opvågnen og tilbagevenden til hverdagen. Det lyder ikke som om M er særlig gammel, siden han faldt ned fra kontorstolen? Men sådan en har jeg selvfølgelig også derhjemme, nu jeg tænker over det ...
Velkommen tilbage, trods alt - du skriver nok lidt om jeres ferie, når du er landet igen og kommet dig lidt over forskrækkelsen?

Fruen i Midten sagde ...

Ellen: Næh, Morbror M er min lillebror, og det var kontor-kontorstolen, han faldt ned af. Fordi han black out'ede, formentlig :-(

Der brygges på feriebeskrivelser. Igår var jeg ret rundt på gulvet, men nu skal weekenden bare overstås, så der er god tid til at skrive ...

Anonym sagde ...

øv sikke en opvågning,håber morbror M snart kommer til hægterne igen, ikke så godt hvis han fik et black out, det er ikke at spøge med ...

Fruen i Midten sagde ...

Fru Ipsen: Nej, det er overhovedet ikke til at spøge med :-( Og derfor skal han undersøges fra top til tå - bogstavelig talt, og så håber vi at blive klogere på hvad og hvorfor.

Madame sagde ...

Uha, sikke noget, jeg håber din lillebror bliver sig selv igen! Rigtig god bedring med ham!

Østfronten sagde ...

Oh, det var ikke gode nyheder. Alt det bedste til jer. (Og velkommen hjem)

Fruen i Midten sagde ...

Madame: Ja, det er noget Øv. Tak.

Østfront: Tak (og tak).