onsdag den 18. januar 2012

Sommerferieplanlægning - argh, allerede nu??

 
- Vi skal have lagt os fast på sommerferie, sagde Gemalen igår.
 
Faktisk tror jeg, at også ordet 'efterårsferie' optrådte i sætningen, men det har Fruen fortrængt, så jeg er ikke helt sikker.
 
For er der noget, jeg ikke kan finde ud af at forholde mig til, så er det ferier langt ude i fremtiden.
 
Og der er jo laaang tid til sommerferien. Et halvt år. Måske ikke et helt halvt år. Men næsten. Og i hvert fald ligger det sidste af skolernes sommerferie mere end et halvt år ude i fremtiden. Altså langt væk.
 
Inden vi overhovedet kommer så langt, er der så mange andre ferier eller næsten-ferier, der ligger og spærrer for udsynet.
 
Der er vinterferien. Har vi check på den? Njah, ikke helt. Dvs vi ved godt, hvad vi kunne tænke os, men så er det også sagt.
 
Påskeferien? Nå ja, den fik Gemalen jo spoleret ved at melde sig selv og bjerggeden til trænings-camp de første mange dage. Før vi har ham hjemme igen, er det meste af tiden gået, så ingen vilde planer der.
 
Kr. Himmelfartsferie og pinseferie? Hmpfr, siger jeg bare.
 
Dertil kommer så forårsferien, som er helt uden for nummer, men som kunne være noget så dejlig.
 
Plus svipturen med Mormor, som Fruen letsindigt lovede (læs: forærede) hende allerede sidste år, men ikke rigtigt fik gjort alvor af.
 
Som om det ikke allerede er rigeligt, forlanger Gemalen så, at jeg også skal finde ud af, hvornår jeg vil have sommerferie.
 
Selvfølgelig fordi han skal have sin ferie til at passe med en masse andre på sit arbejde. Andre, der også har skolesøgende børn, og som derfor også gerne vil have ferie i sommerferien. Altså sammen med ungerne.
 
Helt urimeligt er det jo ikke, må selv Fruen nok erkende.
 
Altså må der planlægges. Og hvis de andre kan, så kan vi (læs: jeg. Gemalen kan godt.) vel for hulan også.
 
Hvis ikke, kan vi i hvertfald se frem til en helt sommerferie-fri sommer..
 
Og den tanke er alligevel værre end tanken om at skulle planlægge, så nu tager jeg mig lige lidt sammen og finder kalenderen frem.
 

4 kommentarer:

Rejen sagde ...

Vi skulle afgive ønsker sidste frist i dag, og det er godt nok tidligt at tænke på sommerferie og efterårsferie...Jeg ville helst planlægge efter vejrudsigten, tænk hvis man kunne det..;-D god ferieugejagt..

Annemor sagde ...

Det slipper jeg heldigvis for.
Her er det helse og humør (+kontoeholdning) som gjelder.
Ha en fin kveld.

Pia sagde ...

Der var engang, hvor vi var i samme situation. Da børnene var små, og Allan stadig på arbejdsmarkedet. Det var rart nok, at det var tidligt på plads. I dag, er det udelukkende hensyn til mig og min arbejdsplads der skal tages, så planlægning er ofte sådan i sidste øjeblik. Det har også sine fordele :-)

Fruen i Midten sagde ...

Tak Reje, vi er åbenbart i samme båd. Håber du får dine ønskede ferieuger.

Åh Mormor, er altså lidt misundelig ;-)

Pia, ja altså når det hele først er på plads er det jo meget rart. Det er processen, jeg har det dårligt med.

God dag til jer alle!