torsdag den 30. oktober 2014

Ting jeg ikke forstår på en torsdag - VI


Efter en lang pause, hvor jeg åbenbart slet ikke har grublet over ting (og dét kunne jeg så selvfølgelig undre mig en del over ...), følger her den seneste undre-liste:

- Hvorfor der findes breve eller fakturaer, der ikke kan puttes i arkføderen på en kopimaskine? Det er da for dumt! Af en eller anden grund synes hovedparten af de pågældende fakturaer at være fra offentlige eller halvoffentlige institutioner. Er det en ekstra finte, for at vi alle skal hade de pågældende institutioner endnu mere?

- Hvorfor jeg køber t-shirts til mig selv, hvor pynten, mønsteret, blikfanget sidder lige der, hvor min runde mave er allermest rund? Ret dumt. 


I det hele taget burde jeg blive bedre til at vurdere, hvordan given t-shirt-pynt og/eller -tekst vil tage sig ud, når jeg får t-shirten på. Er det okay pænt, en anelse kikset eller slet og ret virkelig dumt? Jeg har således også en t-shirt, hvor der hen over barmen står 'Reserved'. At det selvfølgelig er et østeuropæisk tøjmærke, er vel ikke den mest indlysende tanke, der falder en ind? En anelse misvisende er det også, at jeg på en anden t-shirt har de prangende ord 'Monument Valley' stående henover barmen, når selvsamme barm nok er Danmarks næstmindste. (Jeg kender i hvert fald kun én dame med mindre barm). 

- Hvorfor arbejdstelefonen med garanti ringer, lige når jeg er begyndt at gumle på en kage, en kiks, en gulerod eller noget andet helt og aldeles ikke-lydløst? Jeg går ud fra, at det er en lovmæssighed fra samme skuffe som den Murphys lov ligger i.

- Hvor længe et forstuvet fingerled bliver ved med at klø(?) oggøre ondt? Længe, ved jeg godt. Men nu er det mere end to måneder siden, jeg var kommet til at sno hundesnoren meget dumt om fingrene, da Kamelen pludselig så en kat ...

- Hvordan håndtaget til køleskabet kan blive så snasket? Vi har jo alle tre helt rene hænder, når vi tager fat i det. Virkelig en gåde.

- Hvorfor jeg har mørkt tøj, mørkt gulvtæppe, mørke gulve - og en lys hund?? Megafejl! Som jeg ikke begår jeg én gang mere. Skal Kamelen nogensinde udskiftes, bliver det med en hund, der matcher både tøj og interiør.

- Og så vil jeg gerne vide, om det er nu, det bliver vinter? Nattefrost, hvide tage og en meget kold morgenluftetur. Brrr!

Frokostpause,
midt på Fruens tykkeste sted ...

18 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ak ja, verden er et mærkeligt sted, hvor der er meget at undre sig over :-) Jeg kan vist ikke bringe klarhed over nogen af disse mysterier - måske lige undtaget det med de hvide tage. Jeg tror simpelt hen, at det er helt naturligt, at den slags sker, når vi nærmer os 1 november ;-)
Tak for et underholdende indlæg, det har gjort min torsdag morgen meget mere munter!

Mia Folkmann sagde ...

Ha! Mange lignende spørgsmål spørger jeg også tit mig selv om - du er ikke alene!!! ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Randi: Jeg tor, du har ret mht de hvide tage, men for min skyld måtte det altså gerne vare lidt (længe) endnu, før det bliver andet end lidt hvide tage i ny og næ. Selv tak :-)

Mia: Tak! Det er godt at vide, at vi i det mindste er to :-)

Tina Liel sagde ...

Hi hi ja jeg undrer mig også! Og sådan et forstuvet fingerled kan gøre ondt LÆNGE efter. Har en tommelfinger der indimellem gør ondt 3år efter ;-) En god dag til dig♥

Mette sagde ...

Ha ha ha.... Underholdende og meget mystisk med det der køleskabshåndtag. Det er noget af en gåde:)

Fruen i Midten sagde ...

Tina: Ej, stakkels dig :-( Jeg gider da ikke have ondt i flere år. Og god dag til dig også :-)

Mette: Meget mystisk ja ;-) Måske kommer der nisser med snaskede hænder, mens vi sover?

Annemor sagde ...

Hm, t-skjorteproblematikken unngår jeg ved null dekor på t-skjorten, men deimot har jeg også mørkt tøy og slikt som kattehårene synes veldig godt på (støvsugerbukser også, sorte - 1 kattehår i mils omkrets, pang, rett på buksen )
Jaja, vi velger å ikke forstå :)
Klem :)

Fruen i Midten sagde ...

Mormor: Det kunne være, jeg skulle overveje at gøre som dig og kun have ensfarvede t-shirts? Ja, kattehår ses sikkert også alle vegne. Måske din næste kat skal være sort :-) Klem tilbage.

Lene sagde ...

Som mormor vælger jeg t-shirts uden motiv og nogen vasker ikke hænder ;-)

Ellen sagde ...

HAhaha - Monument Valley. Det var simpelthen dagens bemærkning :-D
Jeg spruttede simpelthen af grin, så nu har John også fået den serveret.
Resten var nu også underholdende, men denne tog prisen.

Pia sagde ...

Man må lære af sine fejltrin. Nogen gange skal det bare prøves af nogle gange først :-)

@ sagde ...

Kan godt lide t-shirten. Er pt. ikke god til de ensfarvede uden detaljer. Dem har jeg ellers langt flest af. Også ligemeget nu det ikke længere er t-short vejr.
Nåmn. Hvis du løser gåden om køleskabshådntaget, så forventer jeg at du tipper videre. Og ja. Jeg har godt set fastetejlen længere op men gider ikke rette dem. God torsdag aften til dig, Kamel og resten af de pukkelryggede :)

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Det burde jeg måske også. Altså, det kan jo ikke passe, at nogen ikke vaske hænder? ;-)

Ellen: Hehe, så var det måske meget godt, at englænderne var taget hjem, så du ikke behøvede at forklare de kære børn, hvorfor du spruttede ;-)

Stegemüller: Ja, det ville da være smart, men nej, det er nok de færreste, der lige får inkluderet den detalje ifm deres hvalpekøb ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Det må man, ja. Det er så en af ulemperne ved at være en lille smule fatsvag ;-)

Liv: Den er også fin. Hvis man har en flad mave, altså. Selvfølgelig tipper jeg videre, hvis jeg løser gåden ;-) Tak og god weekend til dig, Møghund, Banditter og ByggeBob :-)

Laika sagde ...

Ja med hensyn til T-shirtsene (eller hvordan det nu staves) så har jeg en t-shirt med en mega stor sommerfugl lige hen over barmen. Da jeg købte den synes jeg den var smart, men når jeg ser på billeder hvor jeg har den på, så ligner det en kæmpe BH. Ik så smart.
Mht til din finger... er du sikker på at den ikke er brækket? God weekend.

Fruen i Midten sagde ...

Laika: Hihi, sommerfugle-bh ;-) Jeg er overbevist om, at fingeren ikke er brækket. Der er fuld førlighed og alene ømhed i leddet. Tak og god uge til dig :-)

A + K = ♥ sagde ...

Hahaha, det der køleskabshåndtagssnaskeri, fatter jeg heller ikke - kan tørre det af 100 gange om ugen og det er stadig klamt ind imellem. Hvad er der galt med mig? Hvorfor har jeg permanent klisterede hænder før, under og efter køleskabsbrug :D

-Anne

Fruen i Midten sagde ...

Anne: Jamen, er det da virkelig dig, der har snaskede fingre? Jeg var overbevist om, at det måtte være nisserne ;-)