søndag den 28. oktober 2012

Og kampen fortsætter


Nej, vi har ikke vundet kampen endnu.

Mod væggelusene altså.


Lørdag morgen var jeg igen blevet bidt i. Ganske eftertrykkeligt endda

Men kampen fortsætter.

Indædt.

Det er bare forbistret svært.


Blandt andet fordi jeg er så gennembidt, på arme og hals især, at det er svært at afgøre, om der kommer flere bid.

Adwr! Er det ikke bare ulækkert?


Men også fordi vi simpelthen ikke kan finde de f-king væggelus.

De søger 'sengestederne' står der på alle internet-sider, men selv om vi har topmadrassen i fryseren, madrasserne løftet væk og betrækket pillet af, sengebundene løftet op, og det hele gennemgået, så kan vi ikke finde hverken dem eller tegn på, at de har været der.

På trods af briller, lup og pandelampe!


Ind til videre er det 'kun' mig, der bliver spist. Selv om Gemalen ligger lige ved siden af, smager han åbenbart ikke så godt. 

Donnaen smager givetvis endnu bedre end jeg, men 7-9-13 har væggelusene ikke fået færten af hende. Og jeg beder bare til, at de ikke finder hende, for det er altså ikke særlig sjovt pludselig at være gjort til måltid. Det klør, og jeg ligner en med skoldkopper. Det kan voksne forholde sig til. Sådan da. Men Donnaen vil jo blive betragtet som spedalsk, hvis hun pludselig møder sådan i skole.


Om lidt skal jeg i seng. Og egentlig synes jeg, at det er en temmelig ubehagelig tanke måske igen at blive gjort til festmåltid, men vi har jo gjort hvad vi kunne. Frosset, støvsuget, vasket og tørretumblet. Igen og igen og igen.

Og jeg er simpelthen så træt, at jeg nok skal falde i søvn.

God nat!20 kommentarer:

Ellen sagde ...

Igen for hævled ... øv hvor har jeg ondt af jer. Det vil komme til at overskygge de ellers gode ferieminder I måtte have fra den tur.
Jeg håber dæleme, at I får bugt med de små uhyrer.

Anonym sagde ...

Å nej stakkes stakkels dig, det var da helt utroligt , føler med dig
Sov godt

Stegemüller sagde ...

Hvor er det bare bittert med alle de væggelus; jeg forstår ikke, at I ikke kan få bugt med dem, når I nu kæmper så bravt. Måske skal I virkelig have skadedyrsbekæmperne på besøg for at få endeligt bugt med krybet?

Gitte Luna sagde ...

Det er forfærdeligt for jer. Jeg beundrer din tålmodighed, jeg ville ha ringet efter skadedyrsbekæmperen for lang tid siden (så han kan komme og sprøjte). Jeg har læst at det frarådes selv at gå i gang med at fjerne dem, da man kan gøre ondt værre ved at få jaget væggelusene rundt i hele huset *gys*

Anonym sagde ...

Stakkels dig! Det må være et mareridt :-(

Randi

Inge sagde ...

For hulen da osse.. hvor længe kan sådan noget krapyl overleve..??

Fruen i Midten sagde ...

Ellen: Ja, det bliver givetvis 'ferien, hvor vi slæbte væggelus med hjem' :-( Me too!

Jonna: Tak, jeg sov fint - på trods :-)

Stegemüller: Ja, det er lige præcis bittert :-( Vi kæmper, men desværre lidt i blinde, når vi ikke en gang kan finde dem, så ja måske skal vi have de professionelle ud. Det nærmer sig.

Fruen i Midten sagde ...

Gitte: Det har jeg også læst. Og lige præcis det skændes Gemalen og jeg lidt om pt. Han synes, vi selv skal gå i kemisk krig, jeg vil ikke selv forsøge mig.

Randi: Bort set fra, at jeg altså sover fra det, så er det ret mareridts-agtigt :-(

Inge: Det er jo det h-e-l-t håbløse. De kan overleve i månedsvis, faktisk helt op til et et år :-(

Madame sagde ...

Det er jo frygteligt! Har I fået bekræftet, at det er væggelus?

Kong Mor sagde ...

Det er bare en hård omgang du er midt i. Jeg HÅBER det snart er slut og at I har fundet og udryddet alle bæsterne..

Var det en ide at få den der flinke mand på besøg? Så I er sikre på at få bugt med dem?

Fruen i Midten sagde ...

Madame: Nej faktisk ikke, men jeg forventer at få det bekræftet snart. Sendte det eneste fundne krapyl afsted til artsbestemmelse hos de rare esbjergensere i fredags.

Kong Mor: Ja, det er bestemt en god ide. Som bliver bedre og bedre jo mere jeg bliver spist :-(

Rikke/Camp Chaos sagde ...

Hvor er det bare forfærdeligt. Jeg ville have det akkurat ligeså forfærdeligt som dig. Og hvor er det mærkeligt, at de går udenom din mand... Krydsede fingre for at I får bugt med dem snart!

Rejen sagde ...

Adder, og stakkels dig, håber I har fået bugt med dem, ellers må der jo kemisk krigsførelse til..

Kirsten sagde ...

Det er jo den rene jammerdal. Selv om jeg er dybt imponeret over størrelsen på jeres fryser, der både indeholder madrasser og sengetøj til en hel hær, må vi ikke lade os friste til muntert at foreslå fantasifyldte udnyttelse af denne kortsigtede løsning. I kan jo heller ikke selv bo dernede!
Nu må tiden vel være kommet til at bruge mere hårdhændede metoder: Prøv at smøre dig godt ind i myggebalsam, hospitals-sprit eller andet der kan skræmme dem væk. Måske vil det også skræmme Gemalen væk - men han skal nok komme tilbage. I skal måske alle sammen smøres ind og så dør kræene af sult til sidst.....

Fruen i Midten sagde ...

Rikke: Ret forfærdeligt, ja. Det er helt almindeligt, at de foretrækker mig fremfor Gemalen. Har jeg læst. Jeg har bare ikke læst hvorfor. Tak for krydsede fingre :-)

Reje: Ja, måske skal vi have gang i kemien. Men hvad nu hvis de er resistente. Er der reel risiko for, sagde den rare esbjergenser :-(

Kirsten: Så stor er vores fryser altså ikke. Trods alt. Desværre. Der kan være en dobbelt rullemadras, hvor overtrækket er hevet af. Resten ryger i tørretumbleren, som kører non stop. Jeg har en privat teori om, at Donnaen ikke blev bidt, på trods af mindst én væggelus i hendes seng i Bratislava. Jeg tror, det skyldtes, at hun blev behandlet mod alm lus med tea tree et-eller-andet-olie. Desværre kan vi jo ikke gå rundt og være smurt ind i månedsvis.

Anonym sagde ...

Det er storslemt, det I er udsat for der. En næsten umulig kamp, som jeg dog håber I vinder godt og vel. På sin egen vis er det vist en fordel at de bider så effektivt på dig - så ved du jo osse hvornår der ikke er flere - eller sådan noget.

Annemor sagde ...

Call the Marines

Hvor i heite hole happaranda gjemmer de seg, så? Ikke the Marines med dustedyrene.
Håper det snart er over med slikt bryderi.

Stakkars deg, men du er jo den beste sikkert.

Fremad tapre soldat
Mormorklem

Fruen i Midten sagde ...

Overlever: Haha, ja den er god, men jeg forstår nu godt, hvad du mener. synes bare, det er lidt uretfærdigt, at de ikke gider Gemalen ;-)

Mormor: Ved det ikke, ved det virkelig ikke! det er simpelthen så møgirriterende, at vi ikke kan finde dem. Måske kravler de ind i madrasserne, som vi slet ikke kan gøre noget ved. Ja, jeg smager åbenbart bedre end Gemalen. Jeg kan jo prøve at opfatte det som et kompliment ;-) klem tilbage, og bare rolig - det smitter ikke.

Mia Folkmann sagde ...

Åh altså, stakkels dig. Jeg føler med dig, for selv om jeg aldrig har stiftet bekendtskab med væggelus, så har jeg prøvet at bo med myrer f.eks. Heller ikke sjovt - men ikke nær så slemt, kan jeg gætte mig til.

Hvis jeg bliver bidt eller stukket, kommer jeg altid lidt ren lavendelolie på stedet for at forhindre infektion (og for at mindske smerten, hvis det er et stik). Jeg ved, at det også skulle hjælpe på væggelusbid, så det kan anbefales.

Fruen i Midten sagde ...

Mia: Tak for godt råd :-) Jeg kunne virkelig godt bruge noget, der både dufter og tager kløen på én gang. Jeg ville straks forsøge mig, men den nærmeste helsekost valgte lige at holde lukket, da jeg skulle bruge den, så nu må det blive i morgen.