fredag den 9. september 2016

Tjekket tjekkisk snot


Et skravl og en svækling.

Det er, hvad jeg er.

Åbenbart.

For jeg kan tilsyneladende ikke holde til at gå til klassefest og komme for sent i seng. Så efter at gå rundt som en zombie hele søndagen, gik det nogenlunde til mandag sidst på dagen, hvor en ubehagelig fornemmelse begyndte at gøre opmærksom på sig selv. Først i mundvigen og så i svælget. Og selv om jeg gik tidligt i seng, hjalp det ikke, og i løbet af tirsdagen sandede jeg helt til og endte med at gå tidligt hjem. I seng.

Onsdag blev tilbragt på langs, og jeg nægtede stort set at tale med nogen, fordi det føltes som at sluge sandpapir.

Torsdag føltes det som om jeg ville overleve, og jeg kunne igen tale - omend snøvlende og med en rusten bodegastemme.

I dag er jeg frisk nok til ikke længere at gide at høre/se på Gemalen.

Han tager det sjældent pænt, men mere som en personlig fornærmelse, når jeg bliver syg, og selv om han ikke siger noget, er jeg ret sikker på, at han denne gang er ekstra irriteret og mistænker mig for allermindst at have nøgenbadet i fjorden med efterfølgende snotmæssige undergang.

Det har jeg ikke. Desværre. For det ville da have været en god - eller i hvert fald betydeligt sjovere - forklaring på ynkeligheden.

I stedet tror jeg bare, at mit immunforsvar er så ynkeligt, at det ikke kan kapere ikke-midtjyske snot-vira. Og vi kom jo fra nær og fjern. Flest fra nær som Fyn og Sønderjylland, men også et par stykker fra mere fjerntliggende destinationer.

Og lyder det ikke meget bedre at være lagt ned af tjekkisk snot frem for noget kedeligt midtjysk?

Det synes jeg. 

Det lyder nærmest tjekket ...


18 kommentarer:

www.skøreliv.dk sagde ...

Tjekkisk eller midtjysk snot, det lyder ikke rart uanset! Jeg har også et eller andet, der kommer og går noget uden rigtig at blive til noget. Det vist up coming Frederiksberg-snot, jeg har desværre ikke nogle varmere eller mere eksotiske breddegrader at belemre med skyld... Rigtig god bedring til dig!

Fruen i Midten sagde ...

Monster-mor: Nej øv, lad nu være med også at blive snottet og ødelægge hele min overbevisning om, at det må være en form for eksotisk snot, Jeg har raget til mig. Tak :-)

Anonym sagde ...

Uanset, hvor bacillen er kommet fra, så er den jo træls, så du må se at blive den helt kvit. Rigtig god bedring!

Fruen i Midten sagde ...

Randi: Ja, vel er den da træls, men jeg kan altså bedre med tanken om, at den er lidt eksotisk. Tak :-)

Stegemuller: Det går heldigvis allerede meget bedre. Hehe, måske er det et hjemmelavet udtryk. Tak skal du ha' :-)

Pia sagde ...

Der lyder meget mere tjekket med tjekkisk snot :-)
Med fare for at Nemesis nu kommer efter mig, så kan jeg prale lidt af, jeg ikke har haft det der ligner ondt i halsen eller snu i mere end 15 år, og det er 27!år siden jeg har haft en sygedag. De kan nyse og snotte omkring mig, både mine kære og alle jeg møder. Jeg tager ikke imod. Som barn og ung var det anderledes, der var jeg frygtelig sart og blev ramt flere gange om året. Det behøver ikke blive sådan igen.
God bedring og god weekend ;-)

Birgitte B sagde ...

Der er i hvert fald noget i omløb, for vi har også en omgang her. Den yngste har været nede og ældste tog forrige uge. Ser frem til det er mig. Eller noget 😝

Ellen sagde ...

Du kan godt hilse din gemal fra mig og sige, at han skal opføre sig ordentligt! Det er ikke med vilje eller for at genere dem. SGU. at vi bliver syge - faktisk ville vi allerhelst være fri for det pjat.
Jeg ragede også et eller andet til mig i London, med det resultat, at jeg havde mavekramper onsdag, torsdag og fredag. Det er dæleme surt - onsdag lå jeg helt brak - men der er heldigvis ingen, der har været gnavne på mig af den grund :-)
Jeg håber snart, du er helt frisk igen - rigtig god bedring til dig herfra.

@ sagde ...

Nå så det er dig der er ophavskvinde til det her tjekkede snot i omløb. Synes nu ellers godt du kunne have holdt det i din ende af kommunen. Yngstemand takker dig ikke. Til gengæld ... kan han ikke beskyldes for at være 'mandesyg'. Ikke tale om at det kan hjælpe at slappe lidt af. Næ næ. (Altså ikke at jeg beskylder dig for at være mandesyg - mere noget med at drengen helt ærligt godt kunne blive bare lidt mere sløv af det, så jeg ikke skal løbe efter ham med næsespray og klud). God bedring!
ps. mon du kan tjene lidt xtra på sexet bodegatelefonstemme?! (Nå. Bare en tanke).

Mette sagde ...

Ha ha ha:o) åh, stakkels dig. Håber du er helt okay igen. Forkølelse er træls om den så er midtjysk eller tjekkisk:) jeg er en af de meget heldige, der ikke rigtig bliver forkælet eller andet. Men det vil du vel egentlig ikke vide.

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Ja ikke ;-) Det er da virkelig skønt for dig, at du åbenbart har groet dig et virkelig godt immunforsvar, så er der måske stadig håb for os andre :-) Tak og tak i lige måde:-)

Birgitte: Øv, så er det bare frem med håndsprit og mundbind ;-) Jeg håber, du slipper :-)

Ellen: Jeg skal nok hilse ham ;-) Ej hvor ærgerligt, at du skulle have feriedage spoleret på den måde :-( Håber, pleje i The Great Stråtækte har hjulpet? Tak, jeg er heldigvis så godt som rask igen :-)

Fruen i Midten sagde ...

Liv: Det beklager jeg virkelig. Må være vinden ... Jeg tror, det tager en del år, før drenge har færdigudviklet evnen til at være mande-syg. Opvartning er altid godt, men det der med at falde om på sofaen kommer først senere. Hvis en ru udgave af Mopper fra Bryggen virker sexet på nogen, så måske ;-)

Mette: Tak, jeg er næsten ovre det :-) Godt for dig. Og Pia. Det er da altid godt st vide, at der er nogen til at klare paragrafferne, når vi andre bukker under :-)

@ sagde ...

ps. inden jeg klikkede ind på dit indlæg, troede jeg det skulle handle om et Tjekkisk Slot. Så blev ærlig talt en anelse overrasket. Hahahahaha :-D

Fruen i Midten sagde ...

Liv: Haha :-) Men øv nej, ikke noget tjekkisk slot. Jeg vil selvfølgelig arbejde på sagen og se, om jeg skaffe et tjekkisk slot til bloggen. Det bliver dog nok tidligst til næste sommer :-)

Lene sagde ...

Håber du nu er ovenpå igen, og det er utroligt at mænd både lider, når de selv er syge, og når vi er syge ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Tak, det er jeg. Nogenlunde :-) Ja, de har det bare hårdt, de stakkels mænd ;-)

Inge sagde ...

Øv øv og atter øv, håber du er frisk igen.. :-)

Fruen i Midten sagde ...

Inge: Tak, jeg er frisk igen. Stort set :-)

Min Servicehund sagde ...

Godbedring

stakkels mænd som ikke kan tåle deres koner er syge....