torsdag den 18. juni 2015

Glædelig november


Grå, grå himmel.

Temperaturer på 12-15 grader. Regn. Blæst.

Folk i store jakker og gummistøvler.

Hundeluftning iført lange bukser, støvler, sweater, jakke, halstørklæde og handsker.

Hund, der skal have en tur med håndklædet ved hjemkomst, og tøj, der ikke når at tørre før næste tur.

Rigtig glædelig november!

Bare ærgerligt, at det ikke er november men juni.

Hold da op, hvor er jeg træt af vejret.

Og jeg skal endda bare leve med det og ikke af det. Jeg er hverken jordbæravler eller iskioskdirektør. På hjemmefronten står vi hverken over for renovering af taget eller en havefest i telt for en nyudsprungen student.

Faktisk er jeg bare sådan en med mindre luksusproblemer i form af for langt græsplænegræs og for få sandaltimer.

Ikke desto mindre synes jeg, det er træls.

TRÆLS!

Senere i dag skal jeg ned og stemme. Ikke fordi jeg synes, det er indlysende nemt at finde ud af, hvor jeg skal sætte krydset, men alene for at bevare min brokkeret, når valgresultatet bliver lige så usselt som vejret.

Brok, brok, brok.

Slut!

Jeg stopper og lover først at vende tilbage, når vejret er bedre, humøret er bedre, eller jeg i det mindste har noget ordentligt at brokke mig over.12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kan det ikke være dig en lille trøst, at der er enkelte (sådan nogen som mig), der synes mægtig godt om denne vejrtype? Så lover jeg at glæde mig på dine vegne, når vi på et tidspunkt får masser af sol og varme :-)

Mette sagde ...

Nogen gange skal man bage brokke for at brokke... Det er da helt okay:) Jeg er nu også lidt træt af vejret. Var lige så hyggeligt man kunne sidde ude og spise ude. Jeg har stemt - det gjorde ikke ondt men det var lidt svært.... Ha' en dejlig vagdag eller bare en dejlig torsdag:)

Fruen i Midten sagde ...

Randi: Jo, det kan det faktisk godt :-) Lidt. Man (læs: jeg) kan godt blive så navlebeskuende, at jeg slet ikke kan forestille mig, at andre kan mene noget andet end mig ;-) Jeg ved iøvrigt også, at denne vejrtype glæder biografdirektørerne.

Mette: Tjah, jeg ved faktisk ikke, om det er helt okay, men det føles sommetider godt ;-) Tak i lige måde :-)

Kisser sagde ...

Du kan da i det mindste få smilet frem hos dine læsere :-)

Laika sagde ...

Ja vi fryser. Jeg havde heller ikke troet at vi skulle tilbage til vintertøjet. Vi har lukket for oliefyret og fryser med anstand :) Meeen måske vi skulle tænde for det igen, for så bliver det sikkert sommer LOL.

Inge sagde ...

Det er helt OK at brokke sig over det her sommervejr.. eller mangel på samme. Det eneste positive jeg kan se, er at jeg ikke holder ferie i denne sommerversion.. endnu.. :-)

Fruen i Midten sagde ...

Kisser: Det er selvfølgelig positivt :-)

Laika: Kan I så bare se at få tændt for det oliefyr! Hvis det hjælper på sommervejret, kan I jo altid slukke igen. Det går jo heller ikke, at rekonvalescenten sidder og fryser.

Fruen i Midten sagde ...

Stegemüller: truslen om global opvarming skal tages alvorlig. Men det er lidt svært lige pt! Godt, at du kan tænde for varmen. Min mormor boede engang i en etageejendom, hvor viceværten uden at skele til temperaturerne lukkede for varmen 1. maj, og så kunne min mormor og andre gamle damer ellers bare få lov at sidde og fryse.

Inge: Ja, man behøver jo ikke at klage over, at man skal sidde indendørs og passe sit job lige pt. Så må vi bare krydse fingre for, at vejret bliver bedre, når vi engang skal holde ferie.

Karin sagde ...

Jeg stod en 15 min ved stemmestedet og ventede på min datter, det var i tidsrummet fra 15.45 - 16.00, ikke en havde sandaler på, da jeg så læste at du også led af underskud på sandalsiden, præcis som jeg, og mange andre, skulle du lige et klap på skulderen, samt en fortælling om du ikke lider alene, jeg lider med dig.
Det store plus er, yngste barnebarnet har 7 mdr. dag i dag, og var henne og stemme for første gang, hele barnevognen var med i stemmeboksen :-)

Ellen sagde ...

Ja, sommeren faldt på en lørdag i år ...
Vi hygger os med ild i brændeovnen, men har lidt ondt af dem, vi skal til fest hos på lørdag, hvor eftermiddagen skal tilbringes på Øresund. Vi tager masser af tøj på/med!

@ sagde ...

Jeg er med dig Midterfrue. GÅr og nynner TV2's *kom lad os brokke os ... *

Fruen i Midten sagde ...

Abildjyde: Tak for klap :-) Næh, det var vist kun de meget hårdføre, der var iklædt sandaler, da de stemte i går. Et dejligt barnebarn kan jo opveje mange ting, og så må jeg konkludere, at jeres valgbokse er væsentligt større end på mit valgsted, hvor man bestemt ikke ville kunne have medbragt en barnevogn.

Ellen: Ja, og den lørdag begyndte det endda at regne i det midtjyske allerede før frokost :-( Huh, det kan vist blive en kold fornøjelse. Godt, I har en masse varmt tøj fra jeres rejser til Norge og Island, for jeg kan ikke nå at sende dig min harboørehabit .

Liv: Altid dejligt at vide, at også andre har det en anelse brok-agtigt med vejret. God weekend alligevel :-)