fredag den 22. maj 2015

Store planer


Gemalen og Donnaen skal til Sjælland, og Kamelen og jeg skal derfor være helt alene hjemme i hele to døgn.

Og jeg glæder mig.

Så meget, at Donnaen var lige ved at blive fornærmet over denne pludselige mangel på moderlighed. Indtil hun kom i tanke om, at det faktisk er hende, der skal ud og opleve noget, mens jeg bare skal blive hjemme.

Men altså, det er så sjældent, at jeg er alene hjemme og kun har mig selv - og Kamelen - at tage hensyn til, at jeg går en lille smule i selvsving ved tanken.

Der er en million ting, jeg kan og vil, og tiden skal bare udnyttes optimalt.

Jeg skal vaske og stryge, rydde op og gøre rent, slå græs, ordne staudebed og plante i krukker til terrassen.

Og jeg kan tage på arbejde og få styr på nogle løse ender, inden revisoren kommer i næste uge.

Jeg kan gå lange ture med Kamelen. Og læse bøger og se film.

Gå i karbad og lægge ny neglelak på tåneglene.

Og når jeg så er færdig med det, skal jeg bare slappe af ...Førsteprioritet.

15 kommentarer:

Mette sagde ...

ha ha ha:) Ja, husk at slappe af:) Nyd dine fridage og rigtig go' Pinse:)

Ellen sagde ...

Må man have lov at foreslå, at du vender rækkefølgen om? Det er vigtigst, at du når at slappe af og nyde dit eget gode selskab. Alt det andet kan du jo snildt lave, selv om familien er hjemme :-)
Hyg dig - jeg kan godt huske hvor dejligt det var at have lidt alenetid - det har jeg jo ikke rigtig mere end i højest et par timer ad gangen, men det er også okay.

Fruen i Midten sagde ...

Mette: Du kan tro, jeg nok skal nyde. Tak i lige måde :-)

Ellen: Mjah, jeg ved, at jeg bliver utrolig sur på mig selv, hvis jeg ikke får udrettet i hvert fald en lille smule. Alenetid er nemlig skønt - i passende doser :-)

randiglensbo.dk sagde ...

Alenetid er bare super - sikkert fordi man ved, at det kun er i en begrænset tid, man er alene! Sørg nu for at være god ved dig selv og start med karbad, neglelak og en god bog - så får du overskud til alt det andet :-)

Kisser sagde ...

Store planer kan heldigvis ændres, hvis det er det, du lige har lyst til.
Nyd alenetiden :-) og god week-end

Fruen i Midten sagde ...

Randi: Ja, det er jo netop, fordi man ved, at alenetiden er begrænset :-) Smart tænkt, at karbad mm. giver energi til de andre ting. Det vil jeg lige overveje :-)

Kisser. Det kan de nemlig :-) Tak, det vil jeg - og i lige måde :-)

Øglemor sagde ...

Jeg tænkte også lige, at du skulle nå at slappe af :-) Så må oprydningen vente - eller endnu bedre; Donnaen og gemalen må hjælpe med at rydde op, før de tager af sted. Strygetøjet kan garanteret også godt tåle at ligge et par dage, uden det bliver dårligt :-)

Ny weekenden og alenetiden :-)

Inge sagde ...

Mon ikke du skulle begynde med at slappe af.. tænk hvis du ikke nåede det vigtigste punkt. :-)

Fruen i Midten sagde ...

Stegemüller: Jeg skal nok huske at nyde. Og jeg ved godt, at to do-listen er ren ønsketænkning og ville kræve en hel uge alene. Mindst. Bare jeg når nogle punkter, er det også fint :-)

Øglemor: Bortset fra græsslåning, der er pænt kedeligt, nyder jeg at gå i haven, så det er næsten afslapning :-) Og så håber jeg bare, at jeg og ikke vejrguderne kan bestemme, at det er sådan, der skal prioriteres :-)

Inge: Det er et meget vigtigt punkt, og jeg skal nok nå det. Om jeg så skal springe et par af de andre punkter over ;-)

Anonym sagde ...

Jeg tilslutter mig den omvendte rækkefølge da det ser ud til at den i højere grad prioriterer dig og ikke meget andet.. jo hunden.. og så tager det af huset du kan nå.

Vaske, stryge og rengøring ville dælme stå meget, meget langt nede på min alene-hjemme liste.. og ville sikkert kun nå til toppen når der var gået betydeligt mere end 2 dage.

Fruen i Midten sagde ...

Overlever: Helt omvendt bliver det næppe, men visse justeringer vil nok forekomme hen ad vejen ;-) Hvis vejret er til at være ude, bliver de indendørssysler helt sikkert nedprioriteret.

Pia sagde ...

Jeg kan snildt følge dig i det hele. Arbejde kan godt være hyggeligt, hvis man helt selv, kan bestemme hvad dagen skal gå med. Man kan jo blande godteposen alt efter lyst. Lidt af det hele i en skøn forening.
Jeg håber du får nogle skønne dage. God pinse og nyd det hele.

Laika sagde ...

Haha håber at du når det sidste, med det program :)

@ sagde ...

Uha - alenetid. Det lyder fantastisk. Glæder mig så meget til at høre hvad du så rent faktisk har fået brugt tiden til. Håber du ikke sover den væk, som en anden een ;)

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Det kan det nemlig. Det der med HELT selv at bestemme er en god ting. Jeg har bestemt nogle skønne dage. Tak, og god sidste halvdel af pinsen til dig :-)

Laika: Som flere er inde på, kan jeg jo selv bestemme rækkefølgen, så selv om slappe af står sidst, er det allerede nået :-)

Liv: ER fantastisk! Lige nu er jeg på kontoret, men om et øjeblik slukker jeg pc'en og holder fri med ro i sindet. Og det i sig selv er jo også en god ting. God resten af pinsen til dig :-)