mandag den 5. januar 2015

Mere kaffe, tak!


Arghh!

Det kan godt være, at der er nogen, som siger, at hverdagene er de allerbedste.

Det føltes bare ikke spor sådan, da vækkeuret ringede i morges klokken alt for tidligt.

At jeg havde sovet usædvanlig dårligt, gjorde selvfølgelig heller ikke fornemmelsen bedre.

Kamelen så også lidt forvirret ud og sagde nogle morgen-strække-lyde, der var en gammel ko værdige. Hun lyder i det hele taget tit som en ko ... Nu havde hun lige vænnet sig til, at dagen først begyndte ved otte-tiden, og hvad ligner det så at blive vækket fem minutter i seks?

Hun var dog hurtigere vågen end jeg og ventede utålmodigt på, at jeg fandt ud af at få tøj, overtøj og støvler på, så vi kunne komme ud efter avisen.

Morgenmad og luftetur foregik planmæssigt, men så faldt jeg næsten i søvn under bruseren, og god tid blev pludselig paniktid, så Donnaen og jeg endte med at fare ud af døren for at nå frem til skolen, før det ringede ind til første time.

Det lykkedes, men så trængte jeg også alvorligt til kaffe, da jeg kom på arbejde.

Og det har krævet mange kopper at holde både hoved og krop kørende, så jeg ikke bare sad og stirrede tomt ind i skærmen.

Det gjorde jeg nu alligevel ind i mellem ...

Hvorefter jeg energisk rejse mig op for at foretage mig et eller andet, som kunne sætte bare en lille smule fut i skroget igen.

Men det gik ret første-mandag-efter-nytårs-agtigt, og jeg gik både ud til frankeringsmaskinen uden noget brev og blev lidt senere temmelig overrasket over, at jeg havde skænket kaffe i to kopper, når det nu var meningen, at jeg skulle hente én kop kaffe og ét glas vand.

Og sådan har det været hele dagen.

Så lige nu glæder jeg mig egentlig mest til, at det bliver weekend igen.

Det skal blive så godt!


11 kommentarer:

randiglensbo.dk sagde ...

Jeg kan da forstå, at din mandag har været til den tunge side, men det må da være en trøst, at den trods alt har bragt dig en dag tættere på næste weekend :-)

@ sagde ...

Hahaha. Ja sådan skal den første hverdag vist bare være efter en længere ferie. Specielt når det er vinter og mørkt. Men du kunne huske dine passwords?
God tirsdag i morgen. Een dag nærmere weekenden.
Kh. Liv

Inge sagde ...

Hahahaaaaa... På nær Kamelens kolyde, kan jeg genkende din morgen.. Det var ikke den helt store fest da vækkeuret ringede i morges. :-)

Ellen sagde ...

Ja, jeg har nu heller aldrig forstået dem, der siger, at de holder mest af hverdagen! Må jeg bede om weekender, tak! Altså ikke mere, men engang ... nu kan det være lidt ligemeget, men jeg forstår dig så udmærket!

Fruen i Midten sagde ...

Randi: Det er helt sikkert en trøst, at der nu kun er fire dage til weekenden :-)

Stegemüller: Det er nemlig bare så hårdt. Også hårdere end efter andre ferier. Nok mest fordi det er så mørkt. Joh tak, faktisk er det efter kalenderen allerede uge 2, selv om det arbejdsmæssigt i den grad er uge 1 ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Liv: Ja, især fordi det er mørkt og koldt! Dem kan jeg næsten bedre i søvne, end i lysvågen tilstand, så det var heldigvis ikke noget problem. Tak, det kan kun blive bedre :-)

Inge: Ko-lydene er ellers ret underholdende ;-) Nej vel, absolut ingen fest!

Ellen: Måske er det bare noget, arbejdsgiverne har fundet på for at retfærdiggøre vores pukleri? Weekender er en vældig god ting :-)

Mette sagde ...

Hi hi lyder som en meget normal første-dag-efter-en-lang-ferie:) Her gik første hverdag forbavsende godt. I morges gik også helt fint men jeg går lidt og venter på, at en af morgnerne denne her uge ikke går som planlagt.... Bare så jeg er forberedt, ik':)

monica sagde ...

ja det er altså ikke helt OK sådan at blive kastet ud i mørke og kulde i utide... Nu var man liige blevet vant til slumren udpå formiddagen, samt sene aftener med rødvin.... suk... Men, men, vi bliver jo nødt til at udholde arbejde/hverdagsliv, ellers nyder man ikke ferie og fritid i fulde drag

Fruen i Midten sagde ...

Mette: Mon ikke resten af ugen også går fint, når I nu fik startet så godt :-)

Monica: Njah, det kan du selvfølgelig have ret i. Godt så :-)

Susanne sagde ...

Jeg håber da, at du er ved at være landet, så resten af ugen kan klares. Lige om lidt er det weekend igen.

Fruen i Midten sagde ...

Susanne: Ja tak, jeg var ved at være mig selv igen, da vi kom til onsdag. Og lige om lidt er det nemlig weekend. Heldigvis :-)