torsdag den 9. maj 2013

Flytte-flad


Det er den rene ynk.

Nu har jeg været helt flad igen.

Denne gang flytte-flad.

Igår holdt Verdensfirmaet nemlig flyttedag. Til større lokaler og ikke mindst nede på jorden, så der bliver langt bedre forhold, når ting og sager skal ud og ind. Nu kan man nemlig køre direkte ind med paller, hvor alting førhen skulle bæres op på første sal.

Alt sammen vældig godt. Men det var hårdt at flytte. Jeg ved ikke rigtigt hvorfor. For vi havde professionelle folk til at klare ærterne. Selv nedpakningen stod de for, så det var ren luksus. Vi skulle kun pege, hvor tingene skulle stå og så selv stå for udpakningen, hvilket burde være til at holde ud.

Desuden var der selve underholdningsværdien.

Det var samme flyttefirma, som flyttede Farmors habengut til Jylland. Og igen var jeg dybt imponeret. Professionelle flyttefolk kan altså noget med store uhåndterlige ting, som vi andre almindelige dødelige kun kan måbe over. - Og når de så samtidig er fulde af godt humør, er det da nærmest fantastisk.

Allersjovest var det næsten, at Verdensfirmaets egne mandfolk også måtte se sig sat til vægs og bare stå med tabte underkæber og se til. De plejer ellers nok at mene, at de er rimeligt stærke, men det viste sig at være relativt. Mens flyttefolkene susede rundt med hæve-/sænkeborde, reoler og (fyldte) arkivskabe uden at støde ind i noget som helst, havde de knapt så professionelle deres hyr med bare at bære kontorstolene på plads uden at baldre ind i dørkarmene.

Klokken tre gik flyttefolkene og klokken halv fire sank vi andre sammen til lynindkøbte pizzaer. Alle var, på trods af, at det var flyttemændene, der havde taget slæbet, lige så flade som mig. Måske er det bare fordi, vi er sådan nogle ynkelige kontornussere, som overhovedet ikke er vant til at stå eller gå en hel arbejdsdag.

I morgen går vi på arbejde, mens alle andre holder fri, og på den måde kan vi forhåbentlig være køreklar til mandag.

Det spændende bliver så, dels om vi har hul igennem til verden udenfor, og dels om vi stadig har nogen kunder. For nogen (som ikke var mig) havde glemt at forholde sig til det faktum, at vi på grund af manglende telefon- og internetforbindelse ikke var så forfærdeligt nemme at komme i kontakt med hele onsdag. Det var derfor ikke rigtigt blevet meldt ud, og den slags kan måske godt irritere kunderne en anelse.

Hvis vi slet ingen kunder har længere, bliver det nok lidt kedeligt, men så kan vi da glæde os over, at vi kan sidde og kede os i nye, pæne lokaler ...


Nu gider jeg ikke se på flere flyttekasser i år.

17 kommentarer:

Rejen sagde ...

hehe, ja man kan godt blive træt af at se andre arbejde. Håber ikke at kunderne har svigtet jer. :-D

Lene sagde ...

Godt at der er en weekend til at komme sig i :-)

Fruen i Midten sagde ...

Reje: Jeg plejer ellers at være temmelig udholdende mht at se på, at andre arbejder ;-)

Lene: Det er nemlig vældig godt :-)

Anonym sagde ...

uha det er hårdt at se andre arbejde ,,,,,,.smiler

Anonym sagde ...

Ihh altså.. jeg tror faktisk at flyttemændene osse er blevet småtrætte, de viser det nok bare ikke.. for de kan sagtens blive trætte af amatører der blander sig :-) - men typisk mænd at de ikke kan lade være med at prøve.

Mon ikke kunderne finder frem til jer igen.

Madame sagde ...

Jeg krydser fingre for, at I har hul igennem til verden udenfor - og stadig har nogen kunder ... :-)

Inge sagde ...

Det kræver sandelig også sin mand, at se andre slide og slæbe.. ;-)
Håber kunderne finder jer igen, kan I ikke bare sige, at I havde IT problemer, og at det var nogen andres skyld.. :-)

Fruen i Midten sagde ...

Jonna: Meget hårdt - åbenbart :-)

Overlever: Tænkte selv det samme. Det må være dødirriterende, når lalleglade amatører (der selv tror, de er nogle Fandens karle) render rundt og vil lege med. Jeg er selv - mener jeg da - ret opmærksom på ikke at være i vejen. Det er da det mindste, man kan gøre.

Fruen i Midten sagde ...

Madame: Telefonen virker stadig ikke, men internettet er kommet op at køre (hvilket hermed er bevist :-)). Jah, vi håber også ...

Inge: Det er tilsyneladende hårdere, end man lige tror ;-) Joh, det er i hvert fald ikke helt løgn - og alle er jo parate til at tro på både it-problemer og manglende fleksibilitet hos de store tele-leverandører, så det ...

Stegemüller sagde ...

Det kan da godt være hårdt at se andre arbejde, så der er ikke noget at sige til, at du er flad :-)

Velkommen til det nye domicil i jordhøjde. Det bliver dejligt for jer ikke at skulle slæbe alting til 1. sal.

Jeg håber kunderne finder jer igen.

Susanne sagde ...

Jeg forstår nu godt, at du er gået hen og blevet lidt flyttetræt. Men hvor er det dejligt, at nogen har kunnet trække det tunge læs. Også selv om det kan være hårdt arbejde at se på :-)

Fruen i Midten sagde ...

Stegemüller: Ved ikke, men flade var vi alle. Ja, det er nemlig godt. Før var det altid regnvejr, når der blev sat paller med ting og sager uden for døren, og så var det bare med at komme i gang med at bære op. Det bliver skønt at slippe for :-)

Susanne: Ja ikke. Jeg tror ikke, at almindelige mennesker bør udsættes for mere end max én flytning om året. Heller ikke selv om der - oh mirakel - var professionelle til at tage sig af det allermeste :-)

Ellen sagde ...

Man kender godt problematikken.
Når man har været 35 år i et firma, hvor der var 35 ansatte, da man startede, og hvor der nu er ca. 2000, så bliver man vant til at flytte. Tit! Og det er lige hårdt hver gang, men man bliver ret god til at rydde op ;-)

Annemor sagde ...

Ferdigflyttet nå??
Klemmer på :)
Mormor

Fruen i Midten sagde ...

Ellen: Det tror jeg på! Iøvrigt flot, hvis du ikke en eneste gang er sprunget over, hvor gærdet var lavest og bare har hældt fx skuffeindhold en masse i flyttekasser for bagefter at hælde det lige så usorteret ned i skufferne på din nye plads. Må nok indrømme, at der lige var to skuffer, hvor jeg tænkte, at dem måtte jeg se at få sorteret en anden dag ...

Mormor: Nu er vi næsten på plads. Der står bare lidt hist og her og venter på, at nogen bestemmer sig til, om det skal arkiveres eller smides ud. Klem tilbage :-)

Pia sagde ...

Nu er det ikke fordi jeg ønsker at flytte, men jeg har altså tilgode at se flyttefolk arbejde. Det har jeg aldrig oplevet.
Da vi flyttede kontor for 3 år siden, læssede håndværkerne deres biler og kørte i fast rutefart de få hundrede meter, så klarede jeg selv resten. Jeg er vist gået glip af noget.

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Du er helt sikkert gået glip af noget. Det er virkelig en oplevelse at se professionelle flyttefolk in action :-)