mandag den 19. februar 2018

Dage næsten uden tøj på


Nøj, det har været skønt at være lidt væk fra de daglige skærmydsler!

Knapt så skønt at være tilbage igen ...

Donnaen og jeg har været i Singapore, og vi har både oplevet en masse spændende ting og sager og nydt varmen, der, som forventet, smeltede myoserne og bragte skuldrene ned på plads for en stund. I de fem døgn, vi var i byen, kunne vi nøjes med t-shirts, stumpede bukser og sandaler. Først, da vi stod i lufthavnen på vej tilbage, fandt vi lange bukser, sweatre og jakker frem igen.

Vi har oplevet en sjælden mangfoldighed af folkeslag og religioner og altid følt os trygge i vrimlen af folk.

Seværdigheder var der nok af, og nogle havde virkelig wow-effekt, mens andre ikke helt kunne leve op til forventningerne. De fleste ting forløb som forventet eller planlagt, og nogle gange gik det helt anderledes. Nogle fordomme blev cementeret, mens andre punkterede.

Det mest ærgerlige ved Singapore er egentlig, at det ligger så langt væk, at det tager frygtelig lang tid at komme frem og tilbage. Især tilbage. Fjorten timer i et fly er ret meget, og det var bare turen fra Singapore til Paris. Derefter skulle vi jo også til Hamburg. Plus hjem fra Hamburg i bil. Det er nok lige i overkanten, af hvad jeg kan kapere, og mit gamle korpus er stadig lidt mærket af strabadserne her to dage efter hjemkomsten. Bedre bliver det selvfølgelig ikke af, at her er hundekoldt, og skuldrene med det samme returnerede til lige under ørerne.

Men pyt, om et par dage bliver jeg nok mig selv igen og holder op med at vågne klokken halv fire, og så er der kun de gode oplevelser tilbage på hard-discen.


Merlion, Singapores vartegn.

7 kommentarer:

Ellen sagde ...

Velkommen tilbage til forhåbentlig snart bedre tider.
14 timer! Min personlige rekord er 11½ time, og det var mere end rigeligt ... tror jeg springer Singapore over ... men glæder mig til at høre om dine oplevelser derude.

Fruen i Midten sagde ...

Ellen: Tak, og ja tak til snart bedre tider. Jeg håber, det snart bliver bedre. Nogle redningsplanker er i hvert fald smidt i søen nu. Ja, 14 timer er godt nok meget l-æ-n-g-e. Min hidtidige rekord var nok også 11-12 timer og rigeligt. Kommer snarest :-)

Lene sagde ...

Velkommen hjem og må I snart få det bedre.

Pia sagde ...

Uha, det er frygtelig lang rejsetid, men oplevelser, sol og bare tæer er ikke så tosset

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Tak :-)

Pia: Det er virkelig langt væk. Især for så kort tid. Men ja, det var nemlig godt med oplevelser, sol og bare tæer :-)

Birgitte B sagde ...

Yeah så fik I også set Singapore. Glæder mig til at høre om det. Kh Birgitte

Fruen i Midten sagde ...

Birgitte: Ja, vi gjorde nemlig så :-)