søndag den 14. februar 2016

Tredobbelt selvsving


Er der noget, der kan sende Fruen i selvsving, er det ferieplanlægning.

Hun æælsker det.

Næsten lige så højt som ferierne selv.

Altså, næsten ...

Lige nu er der dog ved at gå så meget selvsving i det, at Fruen er tæt på helt at lette fra jorden og tabe fokus en lille smule.

For der er både en vinterferie, der sådan set er begyndt, en påskeferie, der bare skal bestilles flybilletter til, og en sommerferie, der faktisk også skal planlægges.

Der er sommerferiedatoer, der skal afpasses med kamelpasnings-mulighederne. Destination(er) skal besluttes - hvilket i sig selv er en udfordring i en familie med hele tre viljestærke personer - og overnatning skal bookes.

Påskebilletterne skal på plads. Det haster lidt, hvis priserne skal holdes på et tåleligt niveau. Men hvilken lufthavn har de bedste ruter, og hvilken er bedst, hvis afstand og parkering også skal regnes med? Og skal der bookes lejebil i den anden ende?

Og hvad skal vi forresten foretage os på onsdag? Er det noget, der skal bookes billetter til? Har vi rent tøj, tandpasta og euro?

Pyh!

Nu burde Fruen så tage sig sammen, koncentrere sig og prioritere opgaverne benhårdt.

I stedet sker der nogenlunde det præcis modsatte: Fruen fortaber sig i ligegyldige googlinger og bruger uhensigtsmæssigt megen tid på at svælge i lækre billeder af slotte og bjergtinder, søer, katedraler og hvad ved jeg.

Det går bare ikke.

Så hvis I lige vil have mig undskyldt.

Jeg har ting at gøre.13 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det er da skønt at ferieplanlægge - det er, som du siger, næsten halvdelen af glæden ved at holde ferie. Det bliver spændende at se, hvor I ender med at tage hen :-)

www.skøreliv.dk sagde ...

Det lyder da som er skønt tidsfordriv at Google skønne slotte! Jeg håber der kommer styr på planerne og billetterne inden priserne stiger til vejrs sammen med flyvemaskinerne! Nyd dit tredobbelte selvsvingsmode :-).
Og god ferie, by the way!

Fruen i Midten sagde ...

Ellen: Det er det nemlig bare :-) Det er især påskeferien, der er lidt (for) spændende. Den afhænger af verdenssituationen, og det huer mig ikke. Vinterferien er der styr på. Et svip til Barcelona for Donnaen og mig :-)

Monster-Mor: Ja, men hver ting til sin tid ;-) Det håber jeg virkelig også. Og tak :-)

Pia sagde ...

Vi har lige bestilt en ferie, så jeg skal også google mig frem til nye og spændende oplevelser. Sommerferien har vi end ikke talt om endnu. Her er det jo også kun mig, der skal bede om fri, og kun postkassen og drivhuset der skal passes, om nødvendigt må det passe sig selv :-) Der er lidt letere end hos jer.
God feriejagt :-)

Lene sagde ...

Ahh det lyder skønt, god fornøjelse med planlægningen. Og Barcelona gad jeg godt besøge igen :-)

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Det er nemlig så sjovt at Google sig til oplevelser :-) Næh, det bliver lidt mere indviklet, når man har hver sit job, et skolebarn og en hund at tage hensyn til. I god tid er vejen frem :-)

Lene: Det er skønt :-) Tak! Sådan siger de fleste vist. Det er første gang for os, og vi glæder os :-)

Mette sagde ...

ha ha ha tredobbelt selvsving:) Det tror jeg min mand vil påstå, at jeg også til tider har befundnet mig i:o) Er nu helt på din side, det er nemlig så hyggeligt at planlægge ferie. Vi er selv i gang med sommerferien. Påskeferien til England er booket og klar til afgang. Glæder mig til at høre mere om jeres ferieplaner. Du skriver nemlig altid så underholdende om det:o)

Birgitte B sagde ...

Planlægningen er skøn! Jeg kan også godt lide det... Og Barcelona, jamen altså, elsker den by :-) kh. Birgitte

@ sagde ...

Hahahahaha. Lige præcist dét billede af dig - matcher det der i forvejen var i mit hoved. Pyha. Så skulle der ikke tippes ved det. Håber alle planerne falder i hak - og at hver af de 3 viljestærke får indflydelse. Ud over Kamelens pasningsmuligheder naturligvis.

Inge sagde ...

Dejligt med skønne ferieplaner, håber du er ved at have alle billetter i hus. :-)

monica sagde ...

planlægning, beslutning og så forventningens glæde. I love it!

Fruen i Midten sagde ...

Mette: Det er nemlig så hyggeligt. Uh, dejligt med allerede planlagt påskeferie og sommerferie in the making :-)

Birgitte: Ferieplanlægning er bare så skønt! Det er vi helt enige om :-)

Liv: Det var da godt, at du ikke igen fik ødelagt dit billede ;-) Noget er faldet i hak, andet har måttet aflyses og ændres til noget helt andet.Derom senere.

Fruen i Midten sagde ...

Stegemüller: Det er Lonely Planet, min favoritlæsning vil jeg næsten påstå :-) I første omgang landede vi så i Barcelona. Påskeferien har måttet ændres, men er nu faldet i (et andet) hak.

Inge: Jeg nåede alle billetter. Og er nu i gang med de næste :-)

Monica: Sådan er det bare :-)