torsdag den 2. februar 2012

Et kedeligt hul i en kedelig sweater


Katastrofe!

Der er hul i min sweater.

Faktisk er der to huller. Et foran og et bagpå (hullet bagpå skyldes, at sweateren er ens for og bag, så bag lige så tit er for).

Og der er ikke bare sådan lidt hul. Men meget hul. Som i kassabel.

Man kan se direkte igennem den.  

Hvis altså ikke jeg er indeni. For så kan man absolut ikke se igennem den. Man kan se min mave. Ikke mit maveskind, vil jeg gerne lige pointere, men min bukseklædte mave. Og som Gemalen også lidt ufint bemærkede:

- Har du tænkt over, hvorfor det netop er midt på din mave, at der er slidt hul? spurgte han.

Som om jeg ikke var sur nok i forvejen.

Det er nemlig ikke hvilken som helst sweater.

Det er yndlings-sweateren. Som jeg nærmest har boet i. Længe. Ikke fordi, den var pæn, for det har den aldrig været. Den er/var grim, og det har den altid været. Men den er/var super-behagelig og lige tilpas varm. 

Jeg har lige regnet ud, at hvis sweateren er mindst 10 år gammel, og jeg nok har haft den på cirka 300 gange på et år, så har jeg haft den på 3000 gange! Og så er det vel okay, at den er slidt op?

Mjoh..

Nej. Overhovedet ikke.

Jeg synes simpelthen, det er så kreperligt, når mit yndlingstøj falder fra hinanden af slid og ælde, og jeg er nødt til at smide det ud. Det er jo nærmest som at sige farvel til en god ven..

Min yndlings-pyjamas, den røde med kattene, fra sidste årtusinde, går snart samme vej. Snøft.

Nu kunne det godt se ud som om, jeg er en stakkel uden ret meget tøj. Det er jeg også. NOT siger Gemalen.

Indrømmet, der er en del tøj i skabet, som ikke ser særlig slidt ud. Og noget ser nærmest nyt ud.

Det skyldes helt basalt, at det ikke er mit yndlingstøj.

Æv.


9 kommentarer:

Rejen sagde ...

Snøft på dine vegne, jeg kender det så godt, hader også når mit yndlingstøj fra ruder konges tid skal kasseres...Jeg føler med dig...;-(

Anonym sagde ...

Man skal altid huske at købe to af yndlingstøj.. Problemet er bare at man ikke altid ved på forhånd hvilket tøj der bliver yndlingstøj.. Men jeg kender det godt.

Annemor sagde ...

Jeg har det også slik med yndlingstøy. Min elskede hagebukse har jeg måttet kaste. Den var bare linning og ikke stort mer. Og hvor finner man maken? Ingen steder.
Kanskje ikke så merkelig, sin buksene ble kjøpt i 1980-årene.
Håper du finner en erstatning og husk å kjøpe to.
Ha en god dag :

Anonym sagde ...

Stakkels frue. Jeg har lige kasseret min yndlingspyjamas, som er portrætteret på talrige hjemmehyggebilleder - og dér var hul i rumpen - syningen var slidt op. Jeg har siddet for meget i den :-)
Jeg håber, De hurtigt finder en ny yndlingssweater, især i disse kolde tider.

Fruen i Midten sagde ...

Reje, hvor er jeg glad for ikke at være den eneste i hele verden med tøj fra ruder konges tid :-)

KongMor, hvis jeg på forhånd vidste, hvad der ville blive yndlingstøj, ville jeg også købe to. Men det gør jeg jo ikke :-/

Mormor, så var dine bukser endnu ældre end min sweater og min pyjamas. Måske kan de blive retro-moderne igen, så du kan finde et nyt par? Også god dag til dig :-)

Fru Gad, synd og skam med Deres pyjamas:-( Håber De finder en ny, og at jeg finder en sweater..

Madame sagde ...

Jeg tror, vi kender det alle sammen - lige meget hvor mange sweatere, vi har, vil der altid være én, der er yndlingssweateren :-) Og det er en katastrofe, når den ikke kan mere!

Fruen i Midten sagde ...

Ja Madame, det er jo rigtigt; at der altid er noget, der er yndlingstøj. Jeg kunne dog godt ønske mig en lidt mere ligelig fordeling, så det ikke kun er 5-10%, der er yndlingstøj..

Østfronten sagde ...

Jeg kan ikke passe noget af mit yndlingstøj længere. Og når jeg - vi krydser fingre - engang post-fødsel kommer til at kunne være i det, så er det sikkert håbløst umoderne og amme-upraktisk og, og, og... (Men så må man vel bare på jagt efter nyt yndlingstøj og prøve sig frem indtil man finder det).
RIP til yndlingssweateren.

Fruen i Midten sagde ...

Hej Østfront :-) Nu er det jo ikke helt sikkert, at alt dit tøj er upraktisk eller umoderne efter fødslen, men hvis så ja, så må du på jagt efter nyt yndlingstøj;-)

Tak for sympatien..