fredag den 24. august 2012

Bye bye Budapest


Vi skulle have været til Budapest idag. Donnaen og jeg.

Det kommer vi ikke.

Man kan ikke det hele.

Øv bøv.

Gemalen har været i Ungarn siden mandag. For at køre mountainbike-orienteringsløb. Der er VM for veteraner. Ikke at Gemalen har en kinamands chance for at vinde noget som helst så skal man som minimum huske sine sko, men det er sjovt og udfordrende at prøve kræfter med helt ukendt terræn.

Desværre har arrangørerne lagt mesterskabet lige efter skolestart, så vi har hele tiden været enige om, at Donnaen og jeg ikke skulle med, hele ugen.

Vi er principielt imod, at man rykker sine unger ud af skolen for at holde ferie med dem uden for de officielle ferier. Det er så et princip, der især er rettet imod de andres børn, da vi selv gladeligt glemmer det en gang i mellem ...

Skolestarten i august har dog altid været hellig. Det er vigtigt at få startet godt efter den lange sommeferie. Synes Fruen. Gemalen har sommetider ment noget andet, når han gerne har villet deltage i dit og dat rundt omkring.

Fruen har dog været ubøjelig. Indtil i år. Hvor tanken om en tur til Budapest var så besnærende, at vi fandt ud af, at hvis Donnaen nu fik fri fredag og mandag, så kunne vi da lige suse på en billig-billet ned til Gemalen, få de sidste dage dernede i fællesskab og køre hjem sammen. Det kunne nok godt gå.

Så kom der et klasseskift, og Fruen fik rynker i panden. Efterfulgt af en ryste-sammen-tur, der lige præcis skulle ligge på nævnte mandag. Og det afgjorde sagen. Donnaen og jeg bliver hjemme.

Bye bye Budapest.

Øv bøv.

Vi trøster os med, at der pt er så varmt i Ungarn, at vi nok alligevel ikke ville have fået noget som helst ud af det. Temperaturer på den forkerte side af 35 grader er ikke optimale for storby-sightseeing. For sightseeing i det hele taget.

Men altså ...

Øv bøv.

**

Men måske er temperaturerne behageligere i efterårsferien?

15 kommentarer:

Madame sagde ...

Når temperaturen er så høj, er det ikke sjovt at være på storby-sightseeing.
Spændende at Donnaen skal på ryste-sammen-tur! Jeg synes grundlæggende, at man bør rejse i skolerne ferier, men min Bella har lige været en måned i Teheran - før sommerferien.

Anonym sagde ...

øv, hvor ærgerligt for jer alle tre, men skolen er dog det vigtigste, i får sikkert changen en anden gang,,, rigtig god week-end

Annemor sagde ...

Kanskje like godt at det ikke ble noe, for er du vaksinert mot heteslag og solstikk?
Men like vel
Øv - bøv
Ha en fin dag likevel.
Mormor

Fruen i Midten sagde ...

Madame: Næh, det trøster vi os også med. Og ryste-sammen-turen skal nok blive sjov :-) En hel måned er lang tid at være væk, men før sommerferien er nok et godt sted at tage fri - hvis det skal være.

Fru Ipsen: Ja, det er lidt øv, men sådan går det en gang i mellem. Vi får nok en anden mulighed - jeg er allerede begyndt at plage :-)

Mormor: Nej netop, vi gider hverken hedeslag eller solstik. Så hellere finde et andet tidspunkt. Tak og også god dag til dig :-)

Rejen sagde ...

Øv bøv, men forhåbentlig kan I komme afsted en anden god gang..;-D

Anonym sagde ...

Ærgerligt for jer. Kan nemlig varmt anbefale Budapest som rejsemål.

Men ok - nok ikke lige i aug måned hvor de vælter sig i ørkenklimaagtige temperaturer.

Stegemüller sagde ...

Det kunne da ellers have været dejligt for jer at komme til Budapest; jeg har hørt, at det skulle være en meget smuk by med masser af muligheder for sightseeing. Men i 35 grader er det nok sandynligt, at man bliver lidt sløv og alligevel ikke rigtig gider valse rundt.

Pia sagde ...

Fnis... om de glemte sko altså :-)

Ja, lidt ærgerligt, men I skal nok nå det. Budapest er alt for varm nu og den er fyldt med alt for mange mennesker :-) men helt bestemt en oplevelse værd.

Inge sagde ...

Ja øv hvor surt.. men Budapest er der også i efterårsferien.. :-)

Glemte han virkelig sine cykelsko derhjemme.. ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Reje: Ja, det satser jeg også STÆRKT på :-)

Overlever: Nej august er nok ikke det ideelle tidspunkt. Men bliver mere og mere overbevist om, at vi bare MÅ afsted en anden gang. Snart :-)

Stegemüller: Det er præcis den trøst, der er - 35 grader ville tage livet af os. Selvom Gemalen altså pløjer skovene tynde i heden ... Men vi kunne HELT sikkert ikk lokke ham nogen steder bagefter.

Pia: Ja, ret dumt med de glemte cykelsko. Vi må derned på et andet tidspunkt :-)

Inge: det er jo netop det, jeg tænker - at Budapest også ligger der i efterårsferien :-) Nej, cykelskoene er skam med - de var bare ikke med ud til første start - tsk tsk ...

Ellen sagde ...

Det må være varmen - at han glemte de sko, altså ...
Jeg er helt enig i, at Budapest er alt for varm lige nu, så I behøver slet ikke at ærgre jer. Men stakkels gemal ... det kan da heller ikke være sjovt at cykle i sådan en hede?

Annette sagde ...

Hmmmmmpf og ØV!
Men på den anden side set, dine argumenter for at blive hjemme sammen med Donnaen er så overvejende, at det bare ikke kan være anderledes. Men jeg er sikker på, at Budapest helt sikkert vil blive stående lang tid endnu og husbond holder givetvis ikke op med at cykle lige med det samme, så mon ikke der kommer flere chancer.

Fantastisk arbejde med den terrasse, bare så godt gået! Hver gang dine hidtil ukendte muskler og nytilførte myoser kalder på din opmærksomhed, så kan du kigge på den terrasse og være vildt stolt af dig selv.

En skøn søndag eftermiddag til dig.

Fruen i Midten sagde ...

Ellen: Ja, selvfølgelig var det varmen. Ligesom det var varmens skyld, da han missede en post og kørte helt ud af kortet ;-)

Nu var det jo helt frivilligt, at Gemalen deltog, men varmen har dog nok haft indflydelse på både hans og så mange andres præstationer. I hvert fald er der næsten kun lokale ryttere på de 10 første pladser.

Annette: Lige præcis! Nu er ærgelsen fordampet, og jeg satser stærkt på, at Budapest bliver liggende en rum tid endnu.

Mht terrassen, så er myoserne nogenlunde væk, men jeg er stadig stolt af mig selv :-) Tak og god aften til dig.

Kong Mor sagde ...

Jeg synes det er al ære værd at I holder jer til skoletiden! Det er der mange som ikke gør..

Men derfor var det synd alligevel. Mon ikke I fandt ud af at hygge alligevel?

Og Budapest går nok ingen steder foreløbigt!

Fruen i Midten sagde ...

Kong Mor: Ja bestemt, se min glorie ;-) Hvis du nærlæser, kan du se, at vi også sommetider tager afsted mellem skoleferierne. Men altså ikke lige her. Ja, det var lidt ærgeligt, men nu er Gemalen hjemme igen - og det er en meget våd Donna også - så nu lurer vi bare på at komme afsted en anden gang :-)