mandag den 30. december 2013

I seng med fjenden


Gemalen er nogenlunde ovre sin mandeforkølelse. Han hoster stadig lidt en gang i mellem, så vi ikke helt glemmer at have ondt af ham ...

Desværre er forkølelsen dog muteret og er blevet til en koneforkølelse, som Fruen nu har fået 'fornøjelsen' af. 

I første omgang troede jeg, at det bare var pjat og ren mandeforkølelse med lidt krillerhoste og tendens til bodegastemme i juledagene. Men om aftenen efter et superhyggeligt og ditto snaksomt besøg af Overleveren (som jeg nu krydser fingre for ikke at have smittet) fik piben - eller rettere jeg - en anden lyd. Jeg hostede som besat og kunne trods hostestillende hostesaft med et navn som en undervognsbehandling ikke sove for min egen larm.

Så længe jeg sidder op, går det nogenlunde. Så snart jeg lægger mig ned, hoster jeg - trods to hovedpuder - igen. Altså har jeg forladt ægtesengen og er kravlet ind i gæsteværelset med dyne, puder, en god bog og ikke mindst min nye bedste ven, tidsrøveren.

Og sådan har jeg de sidste to nætter siddet proppet op med puder og spillet Ruzzle på de mest uciviliserede tidspunkter, hvor almindelige mennesker burde sove.

Det er gået fint.

Især for de andre ...

Jeg er stadig alt for langsom og fatsvag.

Og jeg får rigtigt mange tæsk. Også af Donnaen (som dog ikke spiller om natten). Trods et mindre ordforråd og kun en mobil til sin rådighed lammetæver hun mig gang på gang. Det er lidt nedslående. Til gengæld synes Donnaen, det er evigskægt.

Lige her og nu kan jeg bilde mig selv ind, at det selvfølgelig skyldes feberhed hjerne og ditto pølsefingre.

Men jeg er ikke sikker på, at den undskyldning holder i længden?

Plads til forbedring.

11 kommentarer:

Pia sagde ...

Din stakkel. Nu må det være nok med det skranteri. Jag den hoste og forkølelse ud ad huset, den har opholdt sig længe nok hos jer.
Tillykke med den nye tidsrøver. Med al den øvelse hele natten, skal du nok blive en vinder en dag :-D

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Ja, det er absolut nok. Heldigvis er det trods alt kun en forkølelse, så vi får den vel snart jaget ud. Tak. Hvis øvelse gør mester, så burde jeg blive god - en dag ;-)

Inge sagde ...

Din stakkel.. rigtig god bedring, godt du ikke har fået den alvorlige og livstruende "mande-influena".

Ellen sagde ...

Øv. God bedring til dig. Du skulle gerne være frisk til i morgen aften.

Fruen i Midten sagde ...

Inge: Tak. Ja, mandeinfluenza er virkelig noget skidt;-)

Ellen: Ja øv, jeg skulle have nået en hel masse. Jeg synes, nytårsaften er en smule opreklameret, så det gør ikke den helt store forskel, da vi alligevel ikke skal ud.

Rejen sagde ...

Åh din stakkel, at blive smittet med mandeinfluenza er ikke godt, håber du snart får det bedre. Godt at du har fået en tidsrøver, når du nu skal ligge på langs! Jeg håber at I trods alt får en hyggelig nytårsaften og du og dine ønskes et rigtigt godt og lykkebringende 2014. ;-D

Anonym sagde ...

Tak for en dejlig og hygsom eftermiddag, og nej du smittede mig ikke. Er ret solid i min modstandskraft over for sådan noget - alt taget i betragtning.

Ahem... spilleri på ipaden midt om natten er faktisk en af de ting de ser på - de kloge - når de vurderer om folk er blevet lidt for afhængige af deres smarte dimser :-)

NonnasBlog sagde ...

Rigtig god bedring! Når du alligevel skal ligge på langs, er det godt, at du kan øve dig i Ruzzle, siger jeg, som tæves i alle mine Wordfeudspil. Men jeg kommer stærkt tilbage;-)! Det gør du også, er jeg sikker på, både på den ene og den anden måde.
PS: Aronia-shots er en rigtig booster! Kan kun anbefales. Godt nytår!

Liv (pladstilverden) sagde ...

Årh hvad. God bedring! Sikke en måde at starte det nye år. Men mon så ikke du har overstået din omgang forkølelse for hele 2014. Jeg tror det ♥ godt nytår!

Fruen i Midten sagde ...

Rejen: Det var altså heldigvis ikke mandeinfluenza, men den knapt så frygtede mandeforkølelse ;-) Tak. Og rigtigt godt nytår til dig og dine også :-D

Overlever: Selv tak :-D Er glad for, at du ikke blev smittet. Det ville virkelige have været 'nederen'. Hehe, jeg ved det godt. Og heldigvis har jeg sovet (ret) fint uden Ipad de sidste nætter.

Fruen i Midten sagde ...

Nonna: Tak :-) Ja, det er nemlig godt at have tid til at øve sig ;-) Jep, vi banker dem, gør vi. De kan bare vente sig! Aronia-shots, det må undersøges - tak for tip.

Liv: Ja, øv! Men lad os bare sige, at det er hele 2014-dosis, jeg hermed får overstået. Det ville være fint. Tak - og i lige måde :-)