fredag den 27. december 2013

Den store tidsrøver er flyttet ind


Ja undskyld, jeg har været lidt fraværende.

Forklaringen er ikke blot almindelig juletravlhed. Men i langt højere grad den tidsrøver, der flyttede ind juleaften.

Jeg er nu endelig den glade ejer af en Ipad. 

Jeg er ikke set siden. Jeg er ikke hørt siden.

For jeg har siddet med næsen i det nye vidunder. 

Heldigvis er vejret helt igennem usselt, så det er alligevel udelukket at gå en 'frisk tur i det dejlige vejr'.

Ikke mindst har jeg fornøjet mig med at spille Ruzzle. 'Fornøjelse' er måske så meget sagt, for jeg får så mange tæsk, at det både er pinligt og aldeles ødelæggende for min selvtillid. Nu efter et par dages spil lykkes det dog at vinde bare en gang i mellem. Og jeg er også så småt ved at lære nogle af de strategier, der skal til for få antallet af ord op. Men helt grundlæggende er jeg bare for langsom. Så jeg øver og øver og øver. 

Og er møgirriterende for mine omgivelser, der ikke har nogen Ipad.

Selve juleaften holdt jeg mig dog i skindet og lod pænt æsken ligge uåbnet. Helt til juledag.

Godt, at vi her til lands først får vores gaver efter alle de mange indledende øvelser som frembringelse og indtagelse af julemiddagen og dansen om juletræet. Ellers havde der været overhængende fare for, at jeg havde glemt et eller andet undervejs.

Nu gik det hele imidlertid fint. Jeg havde ikke glemt noget, og alt flaskede sig, som det skulle. 

En overgang var jeg ellers ramt af lettere panik, da min gås ikke var helt så velplukket, som jeg kunne have ønsket mig, og det derfor tog mig en lille time ekstra at få den gjort klar til ovnen. Heldigvis nåede den at blive mør, men ikke tør. Og den smagte virkelig godt. Ellers var jeg også blevet sur, for jeg havde vovet at skifte leverandør til en lokal økologisk gårdbutik, hvor man forlangte det blå ned fra himlen for fem kilo gås. Men satsningen må siges at være vellykket. Gåsen smagte som nævnt godt, og den var ikke nær så fed, som man ellers tit oplever. Det betød også, at vi endte med at have langt flere rester, end vi plejer. Hvilket jeg ikke skal klage over.

Juletræet, som jeg var lidt bekymret for, er meget sødt. Det er nok det mest spinkle juletræ, vi nogensinde har haft. Men med ja-hatten på giver det bare lidt ekstra plads i stuen ...

Lige nu er Donnaen og Gemalen taget ud for at bytte en julegave. De må formodes at være væk i mindst et par timer, og imens var det meningen, at jeg skulle få et og andet fra hånden. Det går bare ikke så godt, for i stedet sidder jeg her og skribler.

Og desuden skal jeg lige ...


15 kommentarer:

overleveren sagde ...

Kender godt lidt til den tidsrøver :-) Og tillykke med den... den bliver du vanvittigt glad for og inden du har set dig om kan du slet ikke forstå hvordan du egentlig har undværet den.

Ruzzle har jeg endnu ikke turdet binde an med - men kommer du på WordFeud en dag skal jeg gerne prøve at banke dig.... :-)

Anonym sagde ...

Tillykke med det nye legetøj - sådan en er slet ikke så tosset :-)

Johanne sagde ...

Til lykke med vidunderet :-) Jeg er ikke den lykkelige ejer af sådan en tingest - så jeg håber da bare, at vi også ser dig her på bloggen af og til :-)

Lene sagde ...

Jeg hedder Lene KC og bliver banket hver gang af Ellen, så jeg er vant til klø ;-) tillykke med vidunderet

Inge sagde ...

Tillykke med tidsrøveren.. :-)
Når du kommer wordfeud banker jeg dig gerne.. :-), overleveren har mit brugernavn..

Ellen sagde ...

Tillykke med 'dyret', som er rigtig godt at have.
Hvis du synes, at Ruzzle er sjovt, imødeser jeg med glæde en udfordring fra dig. Jeg hedder mommerellen - og banker altså ikke Lene altid - det modsatte er også tilfældet :-)
Du skal da også på Quizbattle! Det er også sjovt.

Stegemüller sagde ...

Tillykke med din iPad - jeg har også lige købt en, og det er en fantastisk ting at have. Jeg bruger den bl.a. til Wordfeud, og jeg får også bank gang på gang.

Jeg ved slet ikke, hvordan jeg klarede mig bare med telefonen. Det gik jo da med både SMS'er og mails, men nu kan den slet ikke bruges mere, nej der må iPad til.

Rejen sagde ...

hihi, tillykke med gaven det er en værre tidsrøver, men pyt så længe man hygger sig, så er det vel lige meget om det er med en iPhad, en god bog/film eller hvad man hygger sig bedst med ;-D

@ sagde ...

Tillykke med iPad'en. Dejligt at du allerede har så meget glæde af den! ♥ Sig til når du er klar til QuizBattle ;-)
Og hvor er det skønt at høre om jeres dejlige juleaften, som klappede med gås og det hele. Så er det vel også velfortjent at bruge et par timer (jeg mener faktisk dage) i sofaen med nyt legetøj?!
Godt nytår!

Anonym sagde ...

tillykke med ipad, ðen er bare ikke til at undvære når man først har fået fingrene i sådan et vidunder ,,,,, Manden min fik også en ipad , han har ellers svoret at sådan noget unødvendigt pjat syntes han ikke han havde behov for .........men jeg skal da lige love for han er begravet i den,,,,,, Så kære du er ikke den eneste der er smadder glad for ipad,,,,, Stort tillykke med den ❤️👍

Fruen i Midten sagde ...

Overlever: Jeg glemte jo at få dit wordfeud-navn. På den anden side er jeg vist ikke helt klar til at få bank i flere spil endnu :-)

Randi: Tak. Nej, det er den bestemt ikke :-)

Johanne: Tak. Jeg går ud fra, at nyhedens interesse vil klinge lidt af efterhånden, så der også bliver tid til andre 'gøremål' ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Lene: Og jeg hedder Midtvejs, hvilket altså har vist sig at være noget af en overdrivelse ... Men når jeg bliver bare lidt bedre, tør jeg måske udfordre dig ;-)

Inge: Tak :-) Jeg skal lige have bygget min selvtillid op igen, før jeg også kaster mig over Wordfeud ;-)

Ellen: Tak. Mommerellen er noteret. Og jeg har set din statistik, som jo er skræmmende. Men hvis jeg nogensinde opnår at blive bare lidt (læs: Temmelig meget) hurtigere, kan det da være, at jeg kan opnå kun at få moderate tæv af dig ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Stegemüller: Tak Ja, jeg har jo læst om din nyanskaffelse. Og jeg har det lidt som dig; min mobil er pludselig blevet meget lille ;-)

Reje: Tak. Ja, det burde da være lige meget, men jeg snerrer sjældent af mine omgivelser, hvis jeg ser film eller læser ;-)

Liv: Tak. Jeg kan mærkeligt nok ikke finde Quiz Battle, når jeg søger apps? Men når jeg gør, skal jeg nok sige til. Og godt nytår til jer også :-)

Jonna: Hihi, tænk, at din mand slet ikke troede, sådan en Ipad var noget for ham. Han blev klogere kan jeg forstå ;-) Tak.

Østfronten sagde ...

... oh, sådan en gad jeg altså også godt at have. Nok mest til IG og for at Bean kan spille Ramajang-spil. Men alligeveller...

God bedring, i øvrigt!

Fruen i Midten sagde ...

Østfront: Den ER også god at have. Og allerede svær at undvære. Så selvfølgelig må du og Bean ha' en Ipad. Spørgsmålet er så, om I kan finde ud af at deles om den? :-)