mandag den 28. maj 2012

Rødhuder og sortfødder


Den sidste uges tid har givet en del kulør.

Gemalen ligner mest en indianer og kendes nu som Cyklende Bjørn.

Det kommer af at cykle til Middelfart fra det midtjyske uden solcreme ...

Det vil sige; indianer-kuløren holder kun delvist. Tager Gemalen tøjet af, er billedet mere broget. Bogstavelig talt. Kridhvid mave, indianer-kulør i ansigtet, på arme og ben.

Pigebarnet og Fruen selv har også fået mere farve, men ikke så meget og ikke på samme udpræget brogede måde. Kontrasterne er ikke helt så udtalte.

Til gengæld har vi noget, som Gemalen ikke har; nemlig sorte fødder.

Pigebarnet render bare rundt uden fodtøj. Mine sorte fødder skyldes have-arbejde iført sandaler. Det er simpelthen utroligt, så meget jord, skidt og støv, der bevæger sig ind mellem tæerne og mellem fodsåler og sandaler. Jeg er helt sort under fødderne, når sandalerne kommer af.

Det værste er, at vi begge i stor stil glemmer, at skrubbe fødderne ekstra godt, når vi er i bad. Så det er først, når vi ser de jordfarvede håndklæder, at vi kommer i tanke om vores sorte såler.

Det bedste er til gengæld, at vi så er NØDT til at finde en balje frem og tage fodbad inden efter sengetid. Mens man så sidder der og småplasker, kan man også lige finde ud af, hvilken fin neglelak, der skal pryde tåneglene de næste dage.

Nu håber jeg bare, at det ikke er skønne spildte kræfter.

Det med neglelakken altså. For med den vejrudsigt, er det vist med at finde de lukkede sko og måske ligefrem gummistøvlerne frem igen.

Øv, det gik ellers lige så godt.

7 kommentarer:

Rejen sagde ...

Ja øv det går lige så godt med det gode vejr og jeg har også endelig fået lakeret tånegle og ville gerne vise dem frem, men er lidt svært i et par sneakers som vi vist desværre får brug for i den næste uge....øv øv og atter øv...;-(

Stegemüller sagde ...

Jeg kender godt det med at være 'rytterbrun'; det ser nu sjovt ud!

Ja nu havde vi lige vænnet os til det gode vejr, men mon ikke det kommer igen? Jeg tror på en lang og mild sommer.

Det lyder hyggeligt med jeres fælles fodbad efter sengetid.

Ellen sagde ...

Haha ... jeg kender begge dele. Ikke fordi manden cykler, men han bliver superhurtigt superbrun - der skal ikke meget mere end en god vejrudsigt til, men han smider helst ikke tøjet, så det er hoved, underarme og fra knæene og ned, han er pænt brun. Og sortfødder, jo tak! Jeg kan slet ikke få mine fødder ordentligt rene. Pinligt at komme på arbejde med ... men jeg kan jo bare tage strømper på, ser det ud til :-)

Fruen i Midten sagde ...

Reje: Ja, det er surt, hvis den vejrudsigt holder. Men temperaturen rasler ned, så det gør den vist. Desværre :-(

Stegemüller: 'Rytterbrun' har jeg ikke hørt, men 'bondebrun' er der også nogen, der siger.

Jeg håber virkelig, at du har ret mht en lang mild sommer. Det vil være så dejligt.

Fælles fodbad er godt ;-)

Ellen: Er det ikke bare tarveligt med de mænd, der bare bliver så nemt brune?!

Ja, vi tager sokker på i morgen. Af dobbelt nød. Så vi ikke fryser, og så ingen ser vores sorte tæer ;-) (Det er ikke blevet til fodbad i aften).

Madame sagde ...

Hihi, ja, jeg ser det for mig :-) Et fodbad er en skøn ting - det har jeg lige genopdaget. Og så er man nemlig nødt til at lakere neglene, også selv om regnen øser ned ...

Mosekonen sagde ...

Jeg har også en mand, som er solbrun - fordi det er ham, som går mest i haven.
En Indianer er da slet ikke så tosset at have i huset. Måske kan han også danse en Solskins-dans, så det gode vejr vender tilbage?

Fruen i Midten sagde ...

Madame: Neglelak på tåneglene er et must om sommeren - også i regnvejr :-)

Mosekone: Hi hi, jeg skal foreslå Gemalen at danse en lille solskinsdans. Kan dog frygte, at han ikke helt har check på tingene og kommer til at danse regnvejrsdans i stedet. Og det ville jo være træls ;-)