tirsdag den 14. juni 2016

En duft af tysk motorvejstoilet


- Den her bodylotion må du altså gerne få, sagde Donnaen forleden generøst.

- Tak, skat.

- Ja, for jeg kan ikke tåle den, fortsatte Donnaen, som er temmelig sart og helst skal holde sig til allergivenlige og mere eller mindre duftneutrale produkter.

Jeg kan derimod tåle det meste og prøvede derfor straks min nye bodylotion på de soltørre stolper, jeg har i stedet for underben. Og blød, fed og lækker var den.

- Den lugter altså ikke særlig godt, sagde Donnaen, da jeg havde smurt begge skinneben godt og grundigt.

- Njah, lidt af gamle damer? medgav jeg.

- Nej, den lugter af tyske toiletter. Stinker faktisk, afgjorde Donnaen.

Og hun havde ret. Denne dyre bodylotion (af anerkendt mærke), som hun heldigvis kun havde fået en mindre prøve af, lugter fuldstændig som når man træder ind på de store dametoiletter, der er i forbindelse med motorvejsrestauranterne langs den tyske Autobahn.

En gennemtrængende lugt af effektiv, tysk renlighed.

Måske ikke lige det, man forbinder med lækker bodylotion.

- Puh, hvor du stadig lugter, sagde Donnaen, da hun en lille time senere passerede gennem spisestuen, hvor jeg sad i shorts og med benene oppe og læste.

- Det er der ligesom ikke noget at gøre ved nu, svarede jeg beklagende.

I stedet lovede jeg kun at smøre skinneben, og kun når jeg skulle have lange bukser på, og kun når jeg skulle på arbejde.

Så kunne det vel godt godt gå. Tænkte jeg.

Men nej.

- Hvem er det, vi har besøg af? spurgte min kollega.

- Det er altså en hamper aftershave, han bruger, tilføjede han.

- Har du slet ikke bemærket det?

Næh, det havde jeg jo ikke. Hvilket selvfølgelig skyldtes, at det nok slet ikke var gæsten og hans aftershave, men mine hænder (og skinneben), der lugtede.

- Jeps, det er dig, sagde kollegaen og knækkede sammen af grin.

Så nu ryger den bodylotion altså ud.

For jeg vil ikke gå rundt og lugte som et tysk motorvejstoilet.

Det undrer mig bare en hel del, at nogen åbenbart er parate til at betale penge for at gøre lige netop det.

Jeg ser det for mig; damen der kommer ind for at købe en ny parfume:

- Så gerne Frue, er der nogen bestemt duft, De har i tankerne?

-Ja, noget sofistikeret, noget i retning af tysk motorvejstoilet ...


13 kommentarer:

Mette sagde ...

ha ha ha ha ha ha jeg vil vide hvilken creme det er, altså mærke nu du skriver det er et anerkendt mærke:) Er ret nysgerrig:) Min svigermor bruger en eau de toilet (tror jeg det hedder) og den stinker. Eller det synes jeg og hun putter såååååååå meget på. Den er fra Dior så dyr nok men føj den lugter. Faktisk lidt som et tysk motorvejstoilet. Det må nu være mig der er lidt underlig for jeg har mødt andre ældre damer der også bruger den der (i min næse) ikke rare duft min svigermor bruger. Så ja, nok bare mig!

www.skøreliv.dk sagde ...

Måske det anerkendte mærke (er også nysgerrig på hvilket!) kører en slags tema a la 'gæt et sted'? Nogle gange har det også noget at gøre med hvem der bærer hvilken duft; hvordan kroppens kemi er sammen med parfumens. Jeg kan huske jeg i min spæde ungdom havde en veninde, der brugte en ganske skøn duft, men når prøvede den, så stank jeg ganske enkelt af rævepis. Ja, det er altså ikke fordi jeg vil tale grimt på din blog - undskyld! - men det forholdt sig faktisk sådan...

Birgitte B sagde ...

Åh altså. Godt det kun var en prøve ;) jeg har det lige sådan med f Eks kokos dufte. Pyh ha. Kh Birgitte

Liv ☆ sagde ...

Hahahahahahahahaha. Midterfrue altså. Jeg elsker sætningen "En gennemtrængende lugt af effektiv, tysk renlighed". For jeg er slet ikke i tvivl om hvordan det lugter. Bedre end de fleste danske motorvejstoiletter - men bestemt ikke en duft (lugt) der er værd at bade sig i ;-) Gad vide hvem der bruger den/kan lide den?!

Ellen sagde ...

Frue, du er simpelthen nødt til at afsløre det mærke! Du vil da vil ikke risikere, at vi andre falder i samme fælde? Eller er det netop det du ønsker, så vi kan prøve den på egen krop? ;-D
Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen: Du er simpelthen en eminent fortæller!

Fruen i Midten sagde ...

Mette: Nej, det er ikke Dior. Det er Tromborg. Dyrt dansk mærke. Altså, jeg tror, at ældre mennesker mister lidt lugtesans, for der er ting, de ikke kan lugte, og så bruger de også lidt ekstra duftevand en gang i mellem. Mine forældres meget søde nabo er en dame på cirka 85, og hun kan ikke lugte, at hendes parfume er blevet harsk. Men det kan jeg ...

Monster-mor: Du har helt ret; der er dufte, jeg slet ikke kan bære uden at lugte som en bordelmutter (som Ellens mand ville have sagt :-) ), men denne lotion lugter altså af tysk toilet allerede inden den kommer ud af bøtten.

Fruen i Midten sagde ...

Birgitte : Ja, det ville have været SÅ ærgerligt at have givet 420 kr for 200 ml. (Google er min ven). Kokos er altså også lidt - ahem - gennemtrængende ;-)

Liv: Tænkte nok, at du ved præcis, hvad jeg mener. Og ja, det er bestemt en bedre duft/lugt, end den man ofte finder på danske motorvejstoiletter. Aner det ikke, men måske er prisen i sig selv nok til, at nogle mennesker vil være overbeviste om, at det er et classy duftvalg?

Ellen: Tromborg. Nej, overhovedet ikke ;-) Selv om du kan bære helt andre parfumer end jeg, tror jeg ikke umiddelbart, at det er en duft for dig. Tak :-)

Pia sagde ...

Hahaha... Jeg ville gerne have været på dit kontor i det øjeblik, sandheden kom frem :-D

Har I duftet til andre cremer af præcis samme mærke? Jeg tænker bare om det er normalt, at det mærke dufter sådan. Der kunne jo, ved en fejl, være kommet noget helt forkert i den blanding.

Fruen i Midten sagde ...

Pia: Du kunne da helt sikkert også have fået dig et billigt grin ;-) Nej, det har vi ikke, så måske er der bare kommet 10 gange så meget duft i som normalt. Det er da en mulighed ...

Inge sagde ...

Hahahahaaaa.. din stakkel, det er ikke alle sandheder der behøver at komme frem i lyset på arbejdspladsen.. :-)

Lene sagde ...

Tromborg, den køber jeg så ikke ;-) Men i forvejen bruger jeg ikke mange penge på cremer til kroppen, kun ansigtet. Kroppen får en omgang Dove.
Og som Ellen skriver, du er en eminent fortæller. Mon du skriver noget ud over her på bloggen?

Laika sagde ...

Ha ha ha man kan ligefrem dufte den, sådan som du har beskrevet duften :D

Fruen i Midten sagde ...

Inge: Nej, visse sandheder er man helst foruden ;-)

Lene: Det kan jo være, at du synes, den lugter helt fantastisk. Det må nogen jo gøre ... Ta, og nej det gør jeg ikke. Selv om det kunne være lidt sjovt.

Laika: Har man benyttet et tysk motorvejstoilet mere end blot en enkelt gang, så ved man bare, hvordan der dufter ... :-)