mandag den 12. december 2011

4 måneder og 4 dage


Så lang tid gik der, før Gemalen og Fruen igen kunne indtage dobbeltsengen i soveværelset.

Det var l-a-n-g tid at være håndværker-ramt. Længere end selv Fruen i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Heldigvis; for jeg tror ikke, det ville have været spor sjovt at vide på forhånd. På denne her måde har jeg i omtrent tre måneder troet, at nu kunne det ikke vare så længe. Og det har li'som været nemmere at leve med.

Det var gulvet, der var den helt store forhindring. Knap to måneder for at lægge cirka 10 kvadratmeter gulv er ikke specielt imponerende. Heller ikke at der skulle hele tre afslibninger (med tilhørende olieringer og levertranshørm..) og et par dørtrin til, før resultatet var acceptabelt.

Omsider blev det hele dog færdigt.

Faktisk gik tømrerne allerede onsdag. Men det var den dag, Fruen havde været til tandlæge, så hun kunne ikke have været mere ligeglad.

Torsdag/fredag var interessen tilbage, men at prøve at gøre rent efter håndværkere klokken sent på decemberdage er lidt omsonst, så projektet blev udsat til weekenden.

Først blev garderobeskabene tørret af og gulvet vasket. Så faldt sollyset lige ind på væggen, og Fruen måtte konstatere, at 3 x gulvafslibning ikke havde gjort noget godt for de nymalede, hvide vægge..

Omsider var garderoben dog indflytningsklar, og resten af weekenden gik jeg op og ned fra kælderen 3000 gange - sådan plus/minus.

Og jeg er overhovedet ikke færdig!

Dels er det åbenbart lettere at tømme en garderobe end at komme på plads igen. Dels tænkte Fruen, at det kunne være godt at forholde sig bare lidt kritisk til, hvad der skulle tilbage på plads, og hvad der måske var bedre tjent med et alternativt liv hos de søde damer i genbrugsbutikken.

I aften får projektet en time eller to. Hvis altså ikke jeg vælger at bage pebernødder i stedet. Det kom jeg vist til at love Gemalen.

Men der er jo også en aften i morgen, og i overmorgen.

Og lige pludselig bliver jeg vel færdig?

3 kommentarer:

Lene sagde ...

Ha, ha, mon ikke du når det - før jul ;-)
æregeligt med chokoladen, ikke altid det er den dyre slags, som smager bedst. Jeg holder mig til Toms chokolade, men det er måske ikke særlig sofistikeret at give chokoladeskildpadder i gave :-D

Anonym sagde ...

Det var da genialt! Så har du den BEDSTE undskyldning for at gå ud og fylde op nu du har givet det gamle væk?? ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Lene, selvfølgelig når jeg det. Det gør 'man' jo. Og chokoladeskildpadder ved man da hvad er, så måske skulle jeg foreslå det til næste år :-D

KongMor, næh det går ikke! Det er FORBUDT at købe noget som helst (måske bortset fra en tandbørste) til sig selv så tæt på jul. Meen det bliver jo også efter jul, og til den tid er er ovenikøbet udsalg, og så..